Ledberg U alakú garnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

489 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ledberg U alakú garnitúra, ágyazható kivitelben!

A megfelelő U-alakú garnitúrákat általában sokkal nehezebb meg megtalálni, mint egy L-alakot, hisz a rövid szárak variálhatósága és az ülésmélység, háttámla arányainak változatossága miatt több variáció létezik. A Ledberg azok választása, akik készek megkötni egy sokat ígérő kompromisszumot. De nézzük sorban: 315cm-es hosszával se nem túl nagy, se nem kicsi. Sőt érzetre az ember 340cm fölé gondolná. Külön fejtámlája nincs, de nem is hiányolja az ember mikor leül rá, mivel a viszonylag széles ülőfelülethez zseniálisan eltalált szögű és magasságú háttámla kapcsolódik. Bal, rövidebb szára 210cm hosszú, kifejezetten széles, míg a jobb oldali ennél keskenyebb, azonban hosszabb, a maga 160cm-ével. Ennek köszönhetően a család apraja-nagyja megtalálja benne számítását, ha az esti filmnézéshez kényelmes és tágas saját térre vágyna. Az ülőfelület szürke bolyhos szövet, talán a legpuhább és legkellemesebb tapintású, melyet manapság bútornál elérhetünk. A garnitúra alja feketének ható, de valójában sötét szürke színű szövet.

Méretei: 210 x 315 x 160 cm

A Ledberg szürke színe ellenére mégis egy kissé futurisztikus érzést kelt, melyet a diszkréten befélcelt bordázat ad az ülőfelületen, a krómhatású, majd 30 cm hosszú, vízszintesen elnyúló lábak pedig tovább fokoznak. Akárhogy is nézzük a Ledberg annyira jól eltalált arányokkal rendelkezik, hogy bármely U-alakú garnitúrára vágyó embernek megdobogtatja a szívét. A kanapé ráadásul ágyazható, melyhez ágyneműtartó is jár, bár annak mérete igen szerényre sikerült. Puffszerű nyitott szárának vége ládikaszerűen felnyitható, mely ideális tárolója lehet újságoknak, postának,  vagy apróbb, de annál értékesebb multimédiás eszközöknek.

A Ledberg jól fog mutatni a falhoz betolva és egy nagyobb nyitott tér közepén egyaránt, hiszen a garnitúra hátfala végig anyagával bevont.

 

Válogasson üzletünkben kedvére több száz bútor közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.