Kataru U-alakú ülőgarnitúra

U-alakú műbőr ülőgarnitúra

589 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Fehér, Kataru U-alakú ülőgarnitúra nem panellakásba..

Eszméletlenül elegáns megjelenése, rendkívül magas színvonalról tanúskodik, összetételében és a materiál minőségében. A Kataru U-alakú ülőgarnitúra kialakítása és formavilága a klasszikus stílust hozza el otthonunkba. Világos, valamint sötétebb árnyalatú terek csodálatos ékszerévé válik majd. Roppant praktikus ülőfelületének és háttámláinak komfortos harmóniája. Tekintsük meg bővebben anyagát, tulajdonságait.

Vászon szövet kárpitozása van, mely amellett, hogy prémium minőségű anyag eszméletlen kellemes érzetet nyújt a rajta helyet foglalók számára. Erős anyaga gyönyörűen ellenáll az idő koptatásának, így megnyugodhatunk és tervezhetünk hosszútávra a Kataru U-alakú ülőgarnitúrával. Világos árnyalatú színe feltehetően könnyebben piszkolódik, aggodalomra nincs ok ezt egy nedves ronggyal könnyedén és lazán letörölhetjük róla. U alakú formája szuper ötletesen el lett látva ülő részekkel, valamint az egyik oldalon egy hosszított elnyújtózó résszel. Így mindenki megtalálhatja számára megfelelő helyet és kényelmet.

Ülőfelületének és háttámlák támaszkodásának tömítéséről a habszivacs anyag gondoskodik, melyről érdemes tudni, hogy habos légies és könnyed, gyorsan visszaáll eredeti formájára. Ettől a bútor nem deformálódik el és nem süpped be hosszútávon, mint a régebbi bútortársaira volt jellemző.

Háttámlái magasítottak ezzel eléri a tökéletes ülés élményét, hiszen hátunkat és fejünket is csodálatos pozícióban tartja. Mélysége és szélessége az idősebbek számára kedvező igazán, mert könnyedén leülnek és fel is állnak felületéről. Igazán nagy nyugalommal és átszellemüléssel élvezhetik kedvenc könyvüket és tévé műsorokat. U alakú formája miatt a nagycsaládosok, avagy a fiatalabb korosztály is kedveli, mivel kialakítása összehozza a rajta beszélgető és helyet foglaló embereket. Formája miatt sokkal közvetlenebb és bensőségesebb lesz az együtt töltött idő.

Kartámlák ívei csodálatosan követik a háttámlák és a bútor dizájn kialakítását. Varrásaitól még erősebb és ellenállóbbak felületei, mely ki van téve a hétköznapi használatnak.

Lábainak króm felülete eszméletlenül jól fokozza a Kataru U-alakú ülőgarnitúra arculatot. Ráadásul még hibátlan támaszkodásban is részesíti. Ha kedvenc unokáink ugrándozni vágynak tetején nyugodt szívvel engedjük nekik.

A hétköznapok és hétvégék tökéletes választása a készlet erejéig várja Önöket bútoráruházunkban!

Méret: 180 x 345 x 210

Sokunk olyan garnitúrát részesít előnyben, amely ágyazható is, ha épp úgy alakul azt est.. vagy akár mindennapi alvásra is alkalmas garnitúrát keresünk, de akad köztünk olyan is, aki szereti, ha a fél nappalit betakarja az ülőalkalmatosság. Persze akad olyan lakás, ahol a majdnem 4 méter hosszú kanapé szinte eltörpül.. valljuk be, nem ez a gyakoribb eset.

Mi azonban mindenkire gondolunk, így alkalomadtán megtalálható üzletünkben egy-két nagyobb darab is.. mint például ez a minőségi, Kataru nevezetű szépség.

 

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön telefonon vagy személyesen.

 

További u- alakú ülőgarnitúrák itt találhatóak.