Colledimezzo U alakú ülőgarnitúra

Szín és anyag: grafitszürke szövet

Méret: 335cm x 200cm

Funkció: ágyazható

Kényelmi funkció(k):  állítható fejtámlás

 

509 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Colledimezzo U alakú ülőgarnitúra

Méreteiből kiindulva ez az U alakú ülőgarnitúra igazán jó szolgálatot tehet, mind a hétköznapokon, mind pedig összejöveteleken. Sokan is könnyedén, kényelmesen elférnek rajta.

A Colledimezzo első szembeötlő tulajdonsága, és egyben egyedisége, a két rövid oldal szokatlan szélessége. Már ezen megoldás is arról tanuskodik, hogy itt bizony egy inkább „fekvős” ülőgarnitúráról van szó, melynek bármely része  tökéletesen alkalmas a zavartalan pihenésre. A középütt elhelyezkedő ülőhelyek is alapjában szélesek, ezért ha valaki igényli, az ülés kényelmét tovább fokozó kispárnákat ajánlott hozzá beszerezni, melyek kreatív kiválasztása a garnitúra küllemét is még pompásabbá varázsolhatja. Sötétebb szürke árnyalatú szövete strapabíró, érintése kellemes, tisztítása gyerekjáték.

A garnitúra két rövid oldala pár centiméter híján egyforma, így nyugodtan mondhatjuk, hogy a Colledimezzo tulajdonképpen teljesen szimmetrikus. Egyik oldala nyitott, másik oldala hosszú, téglatest alakú karfát kapott. Állítható fejtámlákkal nem rendelkezik, még sincs bennünk hiányérzet, hisz háttámlái magassága optimális, fejtámlái lágy ívben hajlanak hátra. Letisztult, egyszerű formavilágának és univerzális színének hála bátran elhelyezhető a legkülönbözőbb enteriőrökben is.  A Colledimezzo masszív, széles, krómszínű lábai pedig egyértelműen jelzik, hogy itt egy mutatós, XXI.századi modern ülőgarnitúráról van szó. A garnitúra kihúzható vendégággyal is rendelkezik, így egyáltalán nem kell aggódnunk azon, hogy el tudjuk-e szállásolni egy-egy messziről jött vendégünket.

Áruházunk kínálatában rengeteg nagyszerű darab közül válogathat. Nálunk sokszor a vevők azt is megszokták találni, amit nem is hittek, hogy létezik, ezért érdemes hozzánk személyesen eljönni, mely tökéletes alkalom arra, hogy ki is próbálhassa bútorainkat. Érkezése előtt azt javasolnánk, hogy hívjon minket telefonon, hiszen így bővebb tájékoztatást kaphat az Önt érdeklő ülőgarnitúrákról és ami a legfontosabb: az épp aktuális készletünkről.

Jobb oldalán kartámla biztosítja tovább a kényelmes ülést.

Kényelmi funkcióihoz tartoznak ezen felül az állítható fejtámlák.

Ha ismerősöket, barátokat kíván vendégül látni éjszakára, akkor ez az U alakú ülőgarnitúra az Ön segítségére lesz, hiszen még ágyazható is, fekvőfelületén akár 2 embernek kellemes alvást biztosítva.

Méretei: 335cm x 200cm

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

 

f