Hamel U alakú

Balos kivitel

684 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Hamel U alakú szövet ülőgarnitúra, egyedi kék színben!

Ön is egyedi ülőgarnitúrára vágyik? Esetleg csak egy kis szín kell a szobába ahhoz, hogy végre életre keljen? Ne keressen tovább, hizsen a Hamel U alakú szövet ülőgarnitúra pont az a darab, amire szüksége van!

Szövete a zsákszövet egyik fajtája, amely strapabíró ám mégis hihetetlenül puha. Színe garantáltan megadja majd azt, amire a szobának szüksége van. A találkozók általános hangulatán is sokat dob egy jól megválasztott színű központi elem, azaz ülőgarnitúra.  Baráti összeröffenéseken, családi banzájokon mégis ki szeretne egy szürke kanapén üldögélni?!

Méretéből adódik, hogy nem panel lakásba lett kitalálva, bár biztosan akadnak kivételek… mi mégis inkább egy családi ház közkedvelt központi helyiségébe ajánljuk.

“Átjött ma fiam barátja hozzánk, Ákos. Egész nap csak fetrengtek a kanapén és valami videójátékkal játszottak… illetve élőben is közvetítették. Hiába mondtam nekik, hogy menjenek ki játszani a kertbe, ha már egyszer családi házunk van ugye, nem volt semmi eredménye. Ebédelni természetesen nem jöttek ki a konyhába, mire is van a kanapé ugye?! Még jó, hogy könnyen tisztítható a szövete. Az esti órákban azonban végre sikerült őket rávenni, hogy töltsék kicsi hasznosabban az idejüket. Mikor Ákos elment tőlünk csak annyit mondott a fiamnak; bárcsak ilyen szuper ülőgarnitúránk lenne otthon.”

Méret: 255 x 375 x 195

Ránézésre is mosolyt varázsol az arcunkra, hiszen színe nagyon barátságos és fiatalos, megadja a kezdő lendületet a napunkhoz.

Ahogy reggel ölelgetve a kávésbögrénket egy ilyen kedves színű, ráadásul nagyon kényelmes ülőgarnitúrában ébredezhetünk, azt érezhetjük, hogy minden sokkal gördülékenyebben működik majd.

Anyaga nagyon finom és kellemes, ha elnyújtózunk, rajta élvezzük a puha és lágy kényeztetést, amitől nehéz lesz megszabadulni. Aprólékosan és pontoson kidolgozott varrások tartósabbá és feszesebbé teszik ezért hosszútávon is kényelmesen ücsöröghetünk, beszélgethetünk, vagy olvasgathatunk tetején.

A kicsit megemelt kartámlák az oldalán kuckóssá és elszigetelté teszik, ettől még bensőségesebbé válik. Lábainak köszönhetően is szuper dizájnos.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz garnitúra közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek. Aktuális készletünk felől kérem érdeklődjön kollégáinknál.

f

Brand

Német import bútor

color

Blue, kék

size

Méret: 255 x 375 x 195

material

kellemes tapintású szövettel kárpitozva