Mendoza jobbos ülőgarnitúra

Jobbos prémium ülőgarnitúra

419 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Mendoza jobbos ülőgarnitúra, prémium dizájn parádés áron!

Gyönyörű név illik egy gyönyörű ülőgarnitúrához! A Mendoza jobbos ülőgarnitúra egy igazán nem mindennapi darab. Ugyan lehetőségei kimerülnek egy átlagos kanapé nyújtotta kényelmi funkcióiban, stílusa mégis impozáns.

Barátságos és letisztult külseje segít az igényesen kialakított nappali vonalat erősíteni és ha úgy van, akár még egy véletlen otthonunkban ragadt ismerősünket is elszállásolhatjuk estére. Ugyanis rendelkezik ágygéppel és ágyneműtartóval is. Fejtámlái pihentető kényelmet biztosítanak a relaxációhoz is.

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben is kapható bútoráruházunkban, a készlet erejéig. Érdemes lecsapni az akcióra.

Méret: 265 x 170 cm

Abban a pillanatban, ahogy megpillantjuk nem fogunk tudni szabadulni tőle, mert egy nagyon különleges darab. Minimál stílusa extra könnyedséggel illeszkedik szinte bárhova, emellett a kettős színhatás fokozza a rendhagyó megjelenését.

Elnyújtózunk rajta, azonnal érezni fogjuk, ahogy zuhanunk mélyre egy valóban meditatív állapotba, mintha egy varázslat történne velünk. A fényűzést tekintve mindegy, hogy miképp adjuk át magunkat az érzésnek, ülve és fekve is egyaránt alkalmas hosszútávon a pihenésre. Alsó része plüss, ami érintésre kellemes, a felső szövet anyaga pedig bírja a terhelést, ezt a króm lábakkal még biztosabbá tettünk, valamint elég magas ahhoz, hogy a tisztán-tartás is megoldott legyen.

Válogasson kedvére több száz ülőbútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.