Aben

Jobbos zsákszövet ülőgarnitúra

Jelenleg ez a bútor nincs kiállítva üzletünkben, kérem érdeklődjön kollégáinktól a beszerezhetőségéről.

419 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Aben zsákszövet ülőgarnitúra

Az Aben nevű ülőgarnitúránk egy igazán kivételes darab. Mérete és azok arányai igen szokatlannak számítanak, ami egyben legfőbb erénye is a garnitúrának, hisz egy viszonylag szűkebbre szabott nappali sarkát csodásan kitölthetjük vele. A kis méret miatt a bútor arányain sokat változtattak tervezői, hogy a szemre mutatós és trendi forma megmaradjon.

Az ülőfelületeket az átlagnál jóval szélesebbre alakították, így a háttámlaként funkcionáló párnák elvétele után hatalmas felületet kapunk, melyen jóízűen elnyújtózhat az ember. Fekvésre kiváló, hisz az ülőfelületek teljesen egyenesek, sportosak, kevésbé rugalmasak. Az ülés kényelméről pedig inkább a párnák szolgálnak.

A garnitúra felső borítása erős és időtálló világosszürke zsákszövetből készült, mely jól bírja a gyerekek általi átlagon felüli használatot is.

Az Aben alsó lábazati része és egyetlen oldalsó, jól látható karfája hófehér textilbőr borítást kapott, így összességében egy kimondottan világos és modern hatású kanapét kapunk, mely a sok természetes fényt kapó helyiségekben mutatja majd a legtöbbet magából. A kanapé tisztán tartása sem okozhat gondot, hisz a zsákszövet, mely nehezen engedi át a nedvességet játszi könnyedséggel, egy gyors törléssel tisztítható.

Ugyanez érvényes a textilbőr alsó részekre is.

Az Aben háttámlájaként öt darab nagyméretű és három kisméretű párna szolgál. Bár a garnitúra nem ágyazható, mégis kapunk egy extrát hozzá, mely nem más, mint a képeken is látható, tökéletesen illeszkedő, hatalmas puff, mely lehet asztalka, lábtartó, vagy egybe tolva a kanapéval, annak része is. Ez utóbbi tulajdonsága miatt kiváló választás lehet gyerekszobákba is.

Áruházunk kínáltában máshol nem, vagy csak ritkán előforduló darabokkal is találkozhat. Választékunk gyakran frissül, így érdemes hozzánk rendszeresen betérni. Hozzáértő és udvarias kollégáinkkal azon vagyunk, hogy minden kedves látogatónk megtalálhassa álmai kanapéját. Mielőtt elindulna hozzánk, hívjon minket telefonon és érdeklődjön az aktuális készletekről.

Méret: 207 x 175 cm
Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f