Akora óriás sarokgarnitúra

mozgatható háttámlákkal

599 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Akora óriás sarokgarnitúra, mozgatható háttámlákkal!

Az Akora óriás sarokgarnitúra igazi unikum az ülőgarnitúrák világában, hisz egyedi alma piros színéhez egy olyan multifunkcionális felület is tartozik, melyen szinte minden mozdítható, variálható. Az Akora minden csak nem unalmas…

Hatalmas tetszetősen steppelt ülőfelületek jellemzik, melyeken bőven akad hely legyen szó bármilyen tevékenységről. Anyagát illetően erős zsákszövet, tapintása bársonyszerűen kellemes és puha.

Igazi nyűni való kanapé, amelynek nem gond, ha sok embert kell szórakoztatni egyszerre, hisz az Akorát maguk a tervezők is erre szánták.

A garnitúra fontos jellemzője még a karfa mentes nyitott oldalak, melyek a szabadság fesztelen érzését keltik. Két oldala továbbá külön-külön  funkcióval is rendelkezik: míg a bal oldalon egy állítható „álkarfa” került beépítésre (mely valójában a fejünk megtámasztását szolgáló párnaszerűség), addig a jobb oldalába egy kis rejtett ládikát építettek be a bútor tervezői.

Az Akora óriás sarokgarnitúra széles felületei azonban nem csupán fekvéshez kitűnőek, hisz háttámlái egy billenő csuklópánt segítségével előre és hátra billenthetőek, melynek köszönhetően a garnitúra gondoskodik az ülés kényelméről is.

Ezentúl fejtámlái is minden ülőhelyen tetszőlegesen variálhatóak.

És bár az Akora óriás sarokgarnitúra nem kapott külön kihúzható vendégágyat, azért bőven elegendő felülettel rendelkezik alapállapotában is ahhoz, hogy egy vendégünket alkalmi szállásként szolgáljon.

A képeken is látható hosszúkás párnácskák a garnitúra részeit képezik, és amellett, hogy nagyon hasznosak és kényelmesek, még design szempontjából is kiválóak.

Mindent összevetve ezt az ülőgarnitúrát saját szemünkkel is látnunk kell, hisz a fotók és a valóság között hatalmas különbség van, a valóság javára…

Áruházunk megannyi különböző stílusú, méretű és színű ülőgarnitúrával várja kedves vásárlóit, ezért érdemes minket személyesen is meglátogatni. Érkezésük előtt mindenképpen ajánlatos egy rövid telefont intézni felénk, hogy tájékoztatni tudjuk az épp aktuális készletről.

Méret: 310 x 273 cm

Látogasson üzletünkbe, próbálja ki élőben is, időzzön kicsit a garnitúra szélén üldögélve és fogadja be mindazt az energiát, melyet ad magának. Kérjen egy kávét kollégáinktól és nyugodtan adja át magát az ismeretlennek…

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f