Akció!
bordó színű
bordó színűbordó színűbordó színűbordó színű

Akora óriás garnitúra

519,990Ft 419,990Ft

mozgatható háttámlákkal

Kategória: Címke:

Leírás

Akora óriás garnitúra, mozgatható háttámlákkal!

Egy igazán vad ülőgarnitúra, azoknak, akik nagy kanállal habzsolják az életet és nem félnek az ismeretlentől. A vadító szín egy dolog, de mit sem érne a teljesség nélkül. Egy ekkora ülőgarnitúránál már szinte alap elvárás, hogy legyen benne különböző extra funkció is. Például a csúsztatható háttámla, amellyel igény szerint változtathatjuk az ülőmélységet. Az állítható fejtámla, amely szintén egyéni igényeket szolgál ki, illetve egy ágyneműtartó, ahova mindenféle holmit rejthetünk. Az Akora óriás garnitúra különlegessége talán a csúsztatható háttámlákban rejlik leginkább. A képeken is látható azon állapot, mikor az összes háttámla hátsó pozícióban áll. Akkora felületet kapunk, amelyen akár többen is kényelmesen elalhatnak. Nincs is szükség külön ágygépre!

Méret: 310 x 273 cm

Szövete puha és finom, még csupasz testfelülettel érintkezve sem lesz kellemetlen érzésünk. A biztonság és idilli komfort tökéletes illúzióját fogja nyújtani. Párkapcsolati problémák, baráti viszályok vagy akár munkahelyi nézeteltérések... mit sem számít, ha az ember ilyen kellemes környezetben töltheti idejét.

Látogasson üzletünkbe, próbálja ki élőben is, időzzön kicsit a garnitúra szélén üldögélve és fogadja be mindazt az energiát, melyet ad magának. Kérjen egy kávét kollégáinktól és nyugodtan adja át magát az ismeretlennek...

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37