Maurice U alakú ülőgarnitúra

584 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Fedezze fel az exkluzivitást a Maurice U alakú ülőgarnitúrával!

Ha valóban egyedi és kiváló minőségű bútordarabra vágyik, itt az ideje, hogy megismerje a Kanizsa Trend Maurice kollekcióját. Egy ülőgarnitúra, amely nem csak stílusos, hanem kiemelkedően funkcionális is.

Maurice U alakú ülőgarnitúra, amely a különbséget jelenti:

  • Kiváló választék: Válogasson számtalan kárpit közül, köztük a könnyen tisztítható SOFTCLEAN opcióval is, és alkalmazkodjon saját ízléséhez.
  • Tökéletes alkalmazkodás: Legyen szó jobbos vagy balos elrendezésről, az Ön igényeit mindig szem előtt tartjuk. Fontos tudnivaló: az ár a kiválasztott anyag és funkciók alapján változik.
  • Egyedi funkciók: A rugós ülőfelület és az állítható fejtámlák gondoskodnak arról, hogy minden napot a lehető legnagyobb kényelemben tölthessen. És ne feledje, az ágyneműtartó funkció külön rendelhető!

Jelenlegi elérhetőségek és árak:

  • Raktári helyzet: A kínálat korlátozott, de jelenleg mindkét kivitel (jobbos és balos) azonnal elérhető.
  • Árstruktúra: Az alapárat az ágyfunkció és a fejtámla határozza meg, az extra tároló funkció pedig felárral vehető igénybe.

Kiemelt ajánlat: Ne engedje, hogy az otthona átlagos legyen! Válassza a Maurice U alakú ülőgarnitúrát, és garantáltan egy különleges és egyedi bútordarabbal gazdagodik. Ne hagyja ki ezt az alkalmat!