Boogie sarokgarnitúra

354 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Boogie Sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Kanizsa Trend – Sit&More | Boogie sarokgarnitúra: Kényelem és funkcionalitás együtt

A Kanizsa Trend Boogie sarokgarnitúra modern és letisztult formavilága az otthona stílusos és kényelmes sarokkárpitjává teszi. Ez az egyszerű sarokkanapé nem csak esztétikailag tervezett, hanem kiváló kényelmet is nyújt. A közepes keménységű, hullámrugós ülőfelület tökéletesen harmonizál a lágyan ívelt, puha háttámlával, így tökéletes pihenést biztosít.

A bútor váza keményfából készült és hengeres fémlábakkal van ellátva, ami maximális stabilitást garantál. Az ágyazható sarokgarnitúra különösen praktikus megoldás azok számára, akiknek nincs extra vendégszobájuk. Az ülőlapot könnyedén kihúzva az ágyfunkció előtérbe kerül, ami alapvetően szürke színű, de igény szerint színazonos kárpitozással is rendelhető.

Választhat a közel kétszáz féle kiváló minőségű kárpit közül, hogy az ülőgarnitúra tökéletesen illeszkedjen a nappali többi bútorához. A legnépszerűbbek közé tartoznak a SOFTCLEAN kárpitok, melyek ellenállóak és könnyen tisztíthatóak. A speciális felületi bevonat megvédi a szövetet, így szinte bármilyen szennyeződés könnyedén eltávolítható egy nedves pamut törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül. Emellett több egyéb bevonatból is választhat, hogy teljesen egyedi megjelenést kölcsönözzön a kanapénak.

A Kanizsa Trend Boogie sarokgarnitúra két különböző méretben rendelhető: lábtartós fotellel 270×175 cm, vagy sarokottománnal 270×230 cm méretben.

Vásároljon most a Boogie sarokgarnitúrát, és tegye otthonát még vonzóbbá és barátságosabbá ezzel a kényelmes és stílusos bútordarabbal!

további kanapé és sarokgarnitúra készletünket itt éri el