Kevin kanapé

U-alakú, ágyazható és ágyneműtartós kanapé

Jelenleg ez a bútor nincs kiállítva üzletünkben, kérem érdeklődjön kollégáinktól a beszerezhetőségéről.

739 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Szeret vendégül látni embereket? Nagy a család?

Az U-alakú kanapé sorában külön kategóriát képeznek azok a fajta darabok, melyek méretei hatalmasak, háttámlájuk viszont kisebb a többi U-alakhoz képest. Mi személy szerint csak „csevegő” kanapénak hívjuk az ilyen darabokat. A háttámla magassága azoknak az embereknek praktikus igazán, akik szeretnek egymás felé fordulni a kanapén, miközben kezükkel átölelve a háttámlán könnyen megtámaszkodhatnak. Az alacsony magasság előnyös lehet abban az esetben is, ha nem szeretnénk túl sokat kitakarni a mögötte lévő térből, illetve ablak alá szeretnénk helyezni.

A kanapé felső borítása strapabíró, vastag szálú zsákszövetből áll, mely ellenálló, és könnyen tisztítható.

A Kevin ülőfelülete gazdagon steppelt, négyzetrácsos mintázatú, elegáns hatást kelt. A lábazat fehér textilbőrből készült, mely tisztaságot és frissességet sugall a környezete felé. A lábazat élei gömbölyítettek, a garnitúra alátámasztásáról pedig a hosszúkás, fektetett krómszínű lábak gondoskodnak.

A Kevin rövid oldalának szokatlan szélessége egyedi, melyet azok fognak értékelni igazán, akik fekvés közben pihengetve szeretik, ha van további mozgásterük is, illetve kényelmesen jut még hely laptopunknak, vagy kedvenc könyvünknek, újságunknak.

A kényelmes ülőpozícióról hét kispárna gondoskodik, melyek természetesen a garnitúra tartozékai.

Igény esetén, a vendégágy kihúzásával hatalmas fekvőfelületet varázsolhatunk, melynek elszállásolandó vendégünkön kívül, a gyerekek is örülni fognak, hisz a padlószőnyeg helyett a garnitúrán is jut elegendő hely egy kis játékra.

Ülőgarnitúra outletünk számtalan ülőalkalmatossággal várja kedves vásárlóit. L-, U-alakú, egyenes kanapék és szettek széles választéka. Jöjjön el hozzánk, merítsen ötletet! Amennyiben egy konkrét darabot keres, érdemes bennünket telefonon hívni, hogy tájékoztatni tudjuk az aktuális készletekről. Segítőkész és hozzáértő kollégáinkkal azon vagyunk, hogy vásárlóink a lehető leghamarabb megtalálják álmai kanapéját.

Méret: 360 x 220 cm

Válogasson több száz bútor közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem tájékozódjon kollégáinknál telefonon vagy akár keresse meg őket személyesen, 3 szintes üzletünkben!

f