Namie bőr ülőgarnitúra
Namie bőr ülőgarnitúraNamie bőr ülőgarnitúraNamie bőr ülőgarnitúra

Namie bőr ülőgarnitúra

399,990Ft

Ágyazható kivitelben

Kategória: Címke:

Leírás

Namie bőr ülőgarnitúra, ágyazható kivitelben!

Fehér színű, bőr garnitúra. Ugyan a világos árnyalat elég kényes lehet, nem lesz vele probléma, hiszen a bőrt nagyon könnyen lehet takarítani. Amennyiben a takarítást, bőrápoló szerrel végezzük, hosszú élettel hálálja majd meg nekünk. A Namie bőr ülőgarnitúra modern, letisztult, elegáns és minőségi. Fejtámlái állíthatóak, sőt mi több, még a sarokban található fejtámlát is kedvünk szerint tudjuk variálni. Ágyazható, így vendégünket nem kell majd hazaküldenünk az éjszaka közepén. Csak húzzuk ki az ágygépet. Matrac nélkül is használható 1-1 éjszaka erejéig, azonban a tökéletes komfort érdekében érdemes elrejteni a szekrényben egy fedőmatracot. Vendégünk biztosan örül majd neki. Egy ilyen elegáns ülőgarnitúra sok szép esemény tanúja lehet. Fontos megbeszélések, üzleti ügyek, baráti beszélgetések, meghitt pillanatok...

Méret: 165 x 265 cm

Méretének hála elfér akár kisebb lakótelepi lakásokban is, de családi házban is szépen mutat majd. Érdemes feldobni a környezetét szőnyeggel, szobanövényekkel, üvegasztallal, illetve egyéb kiegészítőkkel. Érdeklődjön kollégáinknál, készséggel segítenek majd, hiszen minden termékből egy darab található készleten. Üzletünkbe látogatva , akár ki is próbálhatják a kiszemelt garnitúrát.

 

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva. Üzletünk Outlet jelleggel működik.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37