Ohop bőr ülőgarnitúra

Állítható fejtámlákkal, magas háttámlával

729 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Ohop bőr ülőgarnitúra, állítható fejtámlákkal.

Kifinomult darab, azoknak, akik szeretik az eleganciát. Az Ohop bőr ülőgarnitúra eleve magas háttámlákkal van ellátva, ráadásul ehhez még társulnak a fejtámlák is, melyek különböző pozíciókba állíthatóak. Ezek adják meg a tökéletes komfortérzetet, hiszen megtartják az ember testét.

Méret: 330 x 290 cm

Majdnem sarokgarnitúra, de méretei miatt nem sorolható abba a kategóriába. Viszont nem kérdés, hogy leginkább a szoba sarkába javasoljuk, főleg azért, mert a háta textíllel fedett. Kifejezetten elegáns és kifinomult, ami formatervezésén is visszatükröződik.

Egy nagyobbacska szobába, hasonlóan ízléses járólapokkal borított padlón… egy szép szürke, esetleg bézses árnyalatú szőnyeg mellett… igazán szép látvány! Ez az ülőgarnitúra már-már díszítőeleme is lesz a szobának, amellett, hogy nagyszerű helyként fog szolgálni a beszégetésekhez.

Érdemes jól megfigyelni azt is, hogy nem fehér színű. Ugyan a vaj szín is kényes tud lenni, de szerencsére a bőr könnyen tisztítható. Nyugodtan dőljön hátra, indítsa el kedvenc dalát és adja át magát az élvezetnek. Nem kell folyton gondolkoni… néha semmi másra nincs szükség, csak egy kis kényelemre. Talán most jött el az ideje?

Ebből a garnitúrából is csak egyetlen darab található készleten, javaslom érdeklődjön minél előbb!

 

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.