Kiran kanapé

Csúsztatható háttámlával

469 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Kiran kanapé, csúsztatható háttámlával.

Üzletünkben azt tapasztaljuk, hogy az óriás ülőgarnitúrák sosem mennek ki a divatból. Amint érkezik egy, rögtön lecsapnak rá a vevők, ám ez egy kicsit sem meglepő. Amikor egy ilyen nagy felülettel rendelkező kanapé még extra funkciókat is rejt magában, akkor bizony jogos a kérdés; “Hogy lehetne még ennél is jobb?”. A Kiran kanapé nagyszerű henyélésre, fetrengésre, viszont amikor barátok érkeznek, könnyedén átalakítható a társalgás központi elemévé. Csupán a háttámlákat kell előre csúsztatni, és máris kényelmes lesz azon vendégek számára, akik kényelmesen szeretnének ülni a traccsparti alatt.

Karfái is állíthatóak és ugyan külön nem ágyazható, akár franciaágynak is elmenne. Ehhez toljuk hátra a támlákat, állítsuk vízszintes pozícióba a karfákat és fedjük le egy vékony fedőmatraccal!

Méret: 320 x 185 cm

Kellemes szürke színe nem csap át a komorság világába, barátságosan hívogatja az embert. Puha szövete gyengédséget áraszt magából. Ráülve úrrá lesz rajtunk az otthon lágy melege, hirtelen biztonság vesz körül és úgy érezzük, ma megérte ennyit fáradozni. Értelmet nyer mindaz, amiért dolgoztunk. Üzletünk outlet jellege lévén ebből a termékből egy darab található. Keresse kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére!

 

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Keresse fel kollégáinkat vagy tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

Vagy sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja.