Torino L-alakú sarokgarnitúra

Ez a padlizsán színű sarokgarnitúra igazán különleges darab.

519 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Torino L-alakú sarokgarnitúra állítható fej és háttámlákkal.

Ez a padlizsán színű Torino L-alakú sarokgarnitúra igazán különleges darab, hiszen a színén kívül a funkciói is egyediek, különlegesek. Állíthatóak a fej és a háttámlái is fokozva a kényelmi funkcionalitást.

Rendkívüli megjelenését a mályva színének és sajátos modern forma világának köszönheti. Szélessége és mélysége rendhagyó méretekkel bír, ami egyedülálló komfortot varázsol otthonunkba. Csodálatos üdítő színe ékesíti és feldobja környezetét. Világosabb falszínek, bútorok, padlózat mellett is ugyanolyan pompásan mutat majd, mint a sötétebb árnyalatok társaságában. Szövet anyaga megbízható minőség hosszútávon is, időtállósága kifogástalan. Keménysége és támaszkodása a benne lévő habszivacs tömítés eredménye, ami úgyszintén jól vizsgázott a kopásállósági teszten.

Nem kell attól tartanunk, hogy esetleg idővel deformálódik vagy megsüpped.

Jellegzetes ülőgarnitúra, amiről nehéz megállapítani melyik elhelyezkedésben lenne igazán pihenésre való. Ülve háttámla része és annak dőlés szöge szuper és tökéletes, amennyiben mégis korrigálnánk a relax fejtámlák gondoskodnak a maximális luxusról. Választhatjuk a fekvés megnyugtató és pihentető helyzeteit, hiszen méreteiből adódóan nagyszerűen alkalmas. Amennyiben többen lennénk és vendégeinket marasztalnánk, a Torino sarok ülőgarnitúra ágyazható tulajdonsága remek megoldás a spontán helyzetekre. Ágyneműtartó részében tárolhatjuk az ehhez szükséges kellékeket, mely nagyszerű megoldás.

elérhetőségünk, címünk

További sarokgarnitúra kínálatunkat itt éri el.