Arielli sarokgarnitúra

Szín és anyag: grafitszürke szövet

Méret: 263cm x 225cm

Funkció: nem ágyazható

Kényelmi funkció(k):  állítható fejtámlás

Elrendezése: balos

379 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Kényelmes, grafitszürke színű sarokkanapé.

Elnöki kényelem, visszafogott elegancia, telt idomok, terjedelmes méretek. Nagyjából ezekkel a kifejezésekkel lehetne leírni áruházunk eme pompás új ülőgarnitúráját. Szürke szövet kárpitozása miatt, azoknak is bátran ajánljuk az Arielli-t, akik eddig tétovázva gondolkodtak a jól megszokott fekete bőr garnitúrájuk lecserélésén.

Ez a szürke árnyalat ugyanis legalább annyira univerzálisan illik, szinte bármely térbe, mint a konvencionális, kissé hivatalos külsejű fekete társai. Egyesével is állítható fejtámlái lehajtott állapotukban enyhe íveket formál, mely külsejét minimalista stílusúvá varázsolja, míg felhajtott állapotban a repülőgépek első osztályát idéző külseje tárul elénk.

Ez a sarokgarnitúra kellően nagy méretekkel rendelkezik, mind az ülésmélységét és a fejtámlák magasságát illetően ahhoz, hogy egy átlagnál magasabb ember is kényeztetve érezze magát. Masszív egy oldalon elhelyezett S-alakban ívelt karfája komoly tekintélyt kölcsönöz a darabnak, mely csak hozzáad a szövet garnitúrák által alapvetően képviselt presztízshez.

Az L-alak által körbezárt térbe szinte kívánkozik egy gondosan megválasztott dohányzóasztal, mellyel együtt az Arielli minden nagyszerű tulajdonsága kiteljesedhet majd.

Továbbá saját véleményünk szerint a kanapéhoz tökéletesen passzolnának kisebb méretű ezüst színnel átszőtt selyempárnák. Ennek kiválasztása azonban már új tulajdonosának a dolga lesz…

Méret: 320 x 180  cm

Elrendezése: balos

 

Válogasson több száz sarokgarnitúra közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

 

f