Guilimi

Szín és anyag: szürke műbőr

Méret: 260cm x 230cm

Funkció: ágyazható

Elrendezése: jobbos

 

459 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Megkapó, harmonikus szürke színű sarokgarnitúra, amivel feldobhatja szobáját.

Áruházunk kínálatában a legkülönbözőbb ülőgarnitúrák fordulnak meg, így időnként találkozunk néhány furcsa, szokatlan darabbal is. Ezek közé tartozik a Guilimi. Egyedisége a világos és a sötét szürke szín párosításában rejlik, az eltérő színek ráadásul eltérő anyagokból is készültek.

Míg a világosabb felső rész microplüsshöz hasonló puha szövet, addig a lábazat textilbőrből készült. A szín és anyagok párosításából arra tudunk gyanakodni, hogy tervezői szerettek volna egy olyan darabot, ami jól tűri az átlagon felüli, gyakori használatot és hatékonyan veri vissza a gyerekhadak támadásait is. A bútor minden része játszi könnyedséggel takarítható, illetve a szürke pont az a szín, melyen nem látszódnak meg egyből a kisebb foltok nyomai.

A Guilimi e mellett klasszikus csevegős, beszélgetős kanapé, hisz üléskiosztása rendkívül sűrű, biztos nem okoz gondot egy-egy nagyobb társaság leültetése sem.

Ülőfelülete viszonylag keskeny, sokkal inkább ülésre lett tervezve, semmint fekvésre. Az ülőrész maga az átlagnál keményebb szivacsbélést kapott, ezért kifejezetten sportosnak mondanám, amiért bőven kárpótolja az embert a pihe-puha háttámla. Rövid oldala ottomán végződésű, mely stílusos félkörívben ér véget, míg hosszabb oldalának végén egy hagyományos karfát kapott. A Guilimi nem csak egy nagyobb társaság leültetéséhez nyújt segítséget számunkra, hanem vendégeink elszállásolásában is. Kihúzható vendégágya hatalmas összfelületet kínál a kényelmes esti alváshoz.

Ez a típusú ülőgarnitúra viszonylag gyakran megfordul nálunk a legkülönbözőbb színekben és anyagokkal kárpitozva. A további részletekről kérjük érdeklődjön a fenti telefonszámon.

Áruházunk több mint kétszáz különféle stílusú és méretű ülőgarnitúrát tart állandó készleten, melyek mindegyike a helyszínen ki is próbálható, illetve tetszés esetén azonnal haza is vihető. Mielőtt azonban elindulna hozzánk, hívjon minket telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk az épp aktuális készletről.

Válogasson több száz bútor közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

Jelenleg nem tudom megerősíteni a termék rendelhetőségét. Azonban fontos tudni, hogy a jövőben ez lehetőségessé válhat.

mérete: 235 x 210cm

f