Bergen sarokgarnitúra

balos szövet sarokgarnitúra

469 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Bergen sarokgarnitúra barna szövettel!

Könnyen tisztítható, szürkésbarna szövettel vont sarokgarnitúra. Mivel az egyik oldala hosszabb, nem nevezhető szabályos sarokkanapénak.. ennek ellenére tökéletesen passzol a szoba bármely szegletébe. Ülőfelületében habszivacs található, ettől lett puha és kényelmes. Nagynéném számtalan lakást rendezett már be, lakberendező lévén.. az esetek többségében Ő is a tisztítható szövet mellett tette le voksát, a Bergen sarokgarnitúra ilyen szempontból is jó választás. Az évek és a rutin azt mutatják, hogy lakáskiadás során a kedves bérlők kevésbé vigyáznak a bútorokra mondván, úgyis csak bérlik. Ilyen hozzáállás mellett abszolút érthető, hogy az ember egy olyan garnitúra mellett dönt, amely akár egy nedves szivaccsal is könnyedén tisztára varázsolható.

Méret: 265 x 175 cm

Igazi kényelem, puhaság, kellemes hangulatban, meleg színárnyalattal körbe ölelve. Sarokgarnitúra lévén nagyon szép megoldás a sarokrész kialakítása. Kisebb nagyobb házakhoz, lakásokhoz is ideális választás, hogy egy sötétebb sarkot kiszínezhessünk vele.

Amennyiben társasági emberek vagyunk, biztos többször tapasztalni fogjuk, hogy barátaink, ahogy helyet foglalnak benne, utána csak hosszú idő múlva fognak felállni róla. Tökéletes keménysége okán, amikor hátra dőlünk tudni, fogjuk, hogy ettől az érzéstől nem szeretnénk egyhamar elbúcsúzni.

Alkalmas hosszútávú ücsörgésre, elheveredésre, a teljes ellazulásra, így egy vendégvárós este biztos hosszúra és megismételhetetlenre sikerül majd. Felejthetetlen az érzés, amit a sarokgarnitúránk nyújt nekünk, élményben és komfortban egyaránt.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz sarokgarnitúra közül, személyesen!

Ezen felül további sarokgarnitúra kínálatunkat is nézze meg.

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.