Mickey sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

Ágyazható és ágyneműtartós sarokgarnitúra

369 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Mickey sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve.

Ez a szuper Mickey sarokgarnitúra igen letisztult, egyben modern és stílusos darab. Az ágyazható funkciójának köszönhetően könnyedén vendégággyá alakítható, ami pár éjszakás alvásra kiválóan alkalmas. A hosszútávú alvás ezeken a bútorokon nem ajánlott ugyan, mégis nagyon praktikus tud lenni alkalomadtán.

Komfortja szinte ámulatba ejtő, amit a háttámlái, pontosabban háttámláinak dőlés szöge, tartása, szélessége és puhasága ad meg. Még lenyűgözőbb luxusban lehet részünk a relax fejtámlák használatával. Melyeket úgy állíthatjuk be magunkhoz igazítva, hogy teljes mértékben kényelmes és ellazult testhelyzetben lehessünk.

Ez a sarokgarnitúra szinte tökéletes, higgyék el!

Csodálatosan ívelt, széles, valamint kellemes tapintású kartámlái támogatják karjainkat és segítenek a pihenésben, kikapcsolódásban. Szélessége és mélysége olyan méretekkel lett felruházva melyet az idősebb korosztály is könnyen és praktikusan kezelhet. Nyugodtan átadva magukat egy kis olvasásnak, elszenderedésnek nem kell tartani attól, hogy nehéz lesz felállni a kényelmes ülőgarnitúrából. Amennyiben nagy családunk van, sok gyerek, unoka szinte biztos, hogy kedvenc tulajdonsága a Mickey sarokgarnitúra és az ő ágyazhatóság és az ágyneműtartó rész lesz. Felhőtlen kacagással hancúrozhatnak és bukfencezhetnek a gyermekek. Ágyneműtartójában elfér egy szett ágynemű, ettől persze nyugodtan tárolhatunk mást is benne. Kinek ahogy praktikus.

Várjuk szeretettel érdeklődőinket, elérhetőségünk!

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.