San Giovanni

Szín és anyag: capuccino barna műbőr

Méret: 252cm x 252cm

Funkció: ágyneműtartós

Kényelmi funkció(k):  nyitható lábtartó

424 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ebben a sarokgarnitúrában igazán találkozik a klasszikus a modernnel.

Fazonjának köszönhetően könnyűszerrel beleillik új helyére.

A San Giovanni sarokgarnitúra elsősorban azok számára készült, akik a kényelmet minden más szempontnál előbbre tartják. Klasszikus, süppedős kivitel, csodaszép cappuccino színben. Bőr kárpitja elegáns, szolid és kifinomult hatást kelt. A kanapé két szárának hossza megegyezik, így egy abszolút szimmetrikus darabról beszélhetünk. Az ülőfelületek magassága és mélysége optimális, háttámlája magas és dúsan párnázott, így minden adott ahhoz, hogy királyi kényelemben relaxálhassunk. (A kialakítás és az arányok miatt ez a kanapé inkább ülős, sem mint fekvős.)

Az oldalsó ülés ráadásul plusz funkcióval is rendelkezik, mely komfortérzetünket még tovább növelheti, hisz egy kallantyú meghúzása után a lábrész felemelkedik, a háttámla pedig hátradől, biztosítva testünk teljes ellazulását.

A bőrfelületeket ízléses dupla varrással díszítették, illetve gondoskodtak a leghatékonyabb ergonómia kialakításáról.

Így az ülés valóban élményszámba megy… A három kialakított ülőhelyen túl a kanapé sarka is „ülhető”, hisz enyhén trapézos kialakítása és két irányban pozícionált hátrésze lehetővé teszi, hogy itt is hasonló kényelemben legyen részünk, mint a garnitúra kiemelt helyein. A San Giovanni sarokgarnitúra egyik oldala karfával zárt, másik oldala nyitott, mely alatt egy rejtett kis ládikát is találunk, mely kitűnő tárhelye lehet olyan személyes tárgyainknak, melyek jók, ha gyakran kéznél vannak. (A képeken a garnitúra nincs teljesen összeszerelve.)

Áruházunkban ezek a típusú garnitúrák viszonylag ritkák, 3-2-1-es szettben valamivel gyakrabban fordulnak elő. Ezért ha kifejezetten ezt a kategóriát keresi kérjük hívjon bennünket telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk az aktuális készletekről. Segítőkész és hozzáértő kollégáinkkal együtt azon dolgozunk, hogy széleskörű választékunkban mindenki minél előbb megtalálhassa álmai kanapéját.

 

Méret: 252cm x 252cm     Elrendezése: mind jobbos, mind balos irányba

 

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

f