Scerni sarokgarnitúra

Szín és anyag: szürke szövet

Funkció: ágyazható

Kényelmi funkció(k):  állítható fejtámlás

Elrendezése: jobbos

399 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Scerni sarokgarnitúra, letisztult formatervezés, elegáns megjelenés

Elegáns stílusos megjelenése van, csodálatos ívekkel és harmonikus kialakításokkal. Formája ragyogóan jól kezelhető sarokgarnitúraként vagy önálló bútoraként otthonunknak. Aszimmetrikus formavilága rendkívül modern, a ma divatos hosszított ülőrész kifejezetten hasznos is. Méretarányai minden korosztály számára igazán praktikusan kezelhető. Kezdjük azzal, hogy megnézzük részletesebben mitől is olyan nagyszerű és kompakt a „Scerni sarokgarnitúra” ülőgarnitúra.

Szövet anyaga egy eszméletlenül magas színvonalú szövet, ami úgy lett kifejlesztve, hogy erős és masszív legyen ám emellett érintése megőrizze a puha bársonyosságát. Összetétele nem enged az idő okozta koptatásnak, ellenállóan viselkedik a minden napi használás során keletkező sebeknek.

Az ülőfelületének és a háttámlák támaszának keménységéről és tartásáról a habszivacs tömítés gondoskodik, ami egy légies technika. Ezzel hosszútávon is megtudja őrizni formáját, nem kell attól tartanunk, hogy eldeformálódik vagy besüpped, hiszen a használat után rugalmasságával újra visszaáll a kiinduló helyzetébe. Ezért is könnyű tervezni a Scerni sarokgarnitúra.

Ívei és harmonikus kartámlái csoda szépen idomulnak a háttámlák dőlési szögéhez. Aminek lekerekített formája egy szuper praktikus dolog, hiszen hátunkat nem a magasban támasztja meg, így tárolhatjuk rajta a tévé távirányítókat, kedvenc könyvünket. Mélysége és szélessége könnyen kezelhető az idősebbek számára is, nem kell félniük attól, hogy nem tudnának kiszállni vagy lazán felállni kényelméből.

Színe igazodik a többi színvilág stílusához.

Lehet szó sötétebb vagy világosabb berendezésekről, bútortársakról egyaránt. Melegséget árasztó színével könnyen szívünkbe férkőzik. Emellett zseniális tulajdonságokkal rendelkezik. Mérete megtölti otthonunk csendesebb szegletét, avagy a napfényes nappalikban válik önálló ékszerré. Mindegy is imádni fogjuk a hétköznapok világában kényelmét.

Amennyiben szeretjük a nagy társaságokat, családi vendégségeket, nyugodjunk meg marasztaláskor lesz hely bőven. Kihúzható és varázslatosan nagy fekhellyé alakítható. Könnyedén és lazán. Ahogy mi ücsörögni, úgy a kamaszok eldőlni, de a legkisebbek ugrándozni fognak majd a tetején. Lábai natúr színükkel és anyagukkal emelik az összképet és a dizájnt melyet képvisel. Természetesen erős, biztos támaszkodást adnak a bútornak.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket.

Méret: 275 X 175

 

Állítható fejtámlái révén teszi teljessé a pihenést.

Ezeken felül ágyazható funkciója is van, így vendégei számára bármikor kényelmes pihenést tud biztosítani.

Méret: 275 x 175 cm      Elrendezése: jobbos

Válogasson több száz sarokgarnitúra közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.