Fossacesia sarokgarnitúra

Szín és anyag: kávé – natúr szövet

Méret: 285cm x 169cm

Funkció: ágyazható

Kényelmi funkció(k):  állítható fejtámlás, állítható kartámlás

Elrendezése: jobbos

389 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Fossacesia sarokgarnitúra relax fejtámlákkal szerelve

Egy kanapé azoknak, akik kedvelik a kifinomult, visszafogott minőségi darabokat! A Fossacesia sarokgarnitúra maga a stílus, látványa fenomenális, mely csak tovább fokozódik, ahogyan közelítünk a kanapéhoz. Különleges erdőbarna színárnyalata, bőrhatású szövettel kombinálva valóban ritka, mégis szemet gyönyörködtető megoldás.

A bőrhatású szövet pigment mintázata ráadásul hamvas hatású, kezünkkel végig simítva kellemesen bársonyos tapintású.

Tisztítása könnyű, hiszen nem ereszti át azonnal a nedvességet.

Stílusa modern, minimalista, kialakítása áramvonalas és alacsony. Két oldalt elhelyezkedő karfái nagyon szélesek, lankás szögben döntöttek, így párna sem szükséges ahhoz, hogy elfeküdve kényelmesen pihengessünk. A kanapéra jellemző, hogy szinte sehol nem találunk rajta éles sarkot, vagy szegélyt, tervezői mindent gondosan lekerekítettek, melytől igazán barátságossá és szerethetővé válik az egész garnitúra. Lábazati része viszonylag keskeny, melynek köszönhetően a kanapé alá könnyen befér a porszívó feje.

A Fossacesia sötétbarna, masszív falábakat kapott, melyek nagyszerű összhangban vannak a garnitúra egészével.

Fejtámlái mindenütt egyesével állíthatóak, ezen túl a rövid oldalba rejtett hatalmas ágyneműtartóval is rendelkezik. A kihúzható vendégágy pedig még jól jöhet, ha egy-egy vendégünket el kellene szállásolni egy-két éjszakára. Mindent összevetve a Fossacesia egy kivételes darab, ahol a design-t, a kényelemet és a funkciókat tekintve mindenből csillagos ötös jár.

Jöjjön el hozzánk személyesen és tekintse meg több száz darabból álló kínálatunkat. Válogasson a szebbnél szebb formák és színek között! Merítsen ötletet nálunk, és kérdezze hozzáértő és segítőkész kollégáinkat, hogy megtalálhassuk Önnek álmai kanapéját. Ha konkrét bútort keres, kérjük, hogy előtte mindenféleképp hívjon bennünket telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk az épp aktuális készletekről.

 

Kényelmes ülő és fekvőfelülettel is rendelkezik. Ezt a kényelmet tovább növeli, hogy fej- és kartámlái állíthatóak.

Mindezeken felül még ágyazható funkcióval is rendelkezik, így nem lesz probléma a vendégek éjszakai elszállásolása sem.

Méretei: 270cm x 175cm     Elrendezése: jobbos

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről. A feltüntetett ár az alap ár, ágyazható és ágyneműtartós esetében kérjen pontos árajánlatot.