Serra jobbos garnitúra

ágyazható jobbos garnitúra

424 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Serra jobbos garnitúra, kifinomult színösszeállításban!

A Serra nevű ülőgarnitúránk több szempontból is különleges. Először is ezzel a darabbal már gyakran találkoztunk lakberendezési újságok hasábjain, nem véletlenül. A kanapé első számú ismertetőjele, már-már védjegye oldalának félgömbszerű ívelt kialakítása.

A Serrának nincsenek karfái, ehelyett a zárt oldalán egy 45 fokban dőlő, fejünk megtámasztására szolgáló részt alakítottak ki rajta. Érdemes ezt a részt ténylegesen is kipróbálni nálunk, hisz ránézésre nem is látszik, hogy mennyire kényelmes és használható funkciója a kanapénak.

A lágyan futó ívek, a felületek hosszanti bordázata mellett a Serra hangulatát kárpitjának kétszínű borítása csak tovább fokozza. Alsó része fekete textilbőr, melynek finom fénye és feszessége komolyságot sugall, míg a felső rész egy vékony, ám strapabíró, pihe-puha szürke szövet. Az már ránézésre is látszik a kanapén, hogy nem igazán ülésre találták ki, ám annál nagyobb örömmel fogják azok használni, akik szeretnek maximális kényelemben heverészni, olvasgatni, vagy épp kedvenc filmjüket nézni.

Háttámlái párnákból állnak, melyekkel kedvünk szerint variálhatunk, és az amúgy is hatalmas fekvőfelület még tovább növelhető. A kanapé ráadásul ágyazható, egy egészen egyedi megoldással kinyitható. Az így kapott felület kiterjedése minden más ülőgarnitúra közül a legnagyobbak közé tartozik. Ezért ha fontos, hogy egy garnitúrán ketten is kényelmesen el tudjanak aludni alkalom adtán, akkor ne is keressen tovább, mert a Serra ezt gond nélkül tudja.

Méret: 295 x 210 cm

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön kollégáinknál.

 

f