Imola sarokgarnitúra

Imola sarokgarnitúra

569 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

Imola sarokgarnitúra finom szövettel!

A széles és hatalmas kiterjedésű kanapék közül az Imola igazi gyöngyszemnek számít az Imola sarokgarnitúra, mely csak ritkán fordul meg áruházunkban. Igazi extravaganza! Nyers, natúr színárnyalata önmagában nagyon egyedi, nem valószínű, hogy barátaink lakásában találkozni fogunk vele. Ez a csodás pasztellszín bőrhatású szövetből készült, melynek köszönhetően hamvas, kissé opálos a látvány, erős fényben némi visszafogott fénye is lehet a felületnek.

Az Imola sarokgarnitúra mesés színválasztás és a különleges pigment mintázatú szövet kombinációjából pedig csak nagyszerű ülőgarnitúra születhet!

A garnitúra formavilága és felépítése az utóbbi évek legnépszerűbb kanapé trendjének egyik képviselője.

Az Imola alapvetően inkább azok igényeit hivatott kiszolgálni, akik többnyire fekvő pozícióban szeretik élvezni szabad idejüket. A széles ülőfelületeken kényelmesen elfér az ember válla, sőt még komoly mozgástere is van. A kanapé megoldást kínál azoknak is, akik inkább ülni szeretnének, hisz a háttámlák előre- illetve hátrahúzhatóak, így csökkentve, vagy növelve az épp szükséges felületet. A fejtámlák minden ülőhelyen egyénileg állíthatók. A garnitúra stabilitásáról pedig hatalmas, rusztikus hatású nyers falábak gondoskodnak, melyek meg kell valljuk látványnak sem utolsók. Az Imola nem ágyazható, viszont alap méreteinek hála alkalmas egy-egy vendégünk elszállásolására, ha a helyzet úgy hozza.

A kanapé jól mutat térben, és fal mentéhez helyezve is, de az igazi maximumot a sok természetes fénnyel ellátott helyiségek tudják kihozni belőle. Mi beleszerettünk!

Amennyiben személyesen látogatna el hozzánk, indulás előtt mindenféleképp érdeklődjön az aktuális készletekről! Kínálatunkban kétszáznál is több változatos és egyedi formájú, színű ülőgarnitúrát találhat, jöjjön el hozzánk, hogy hozzáértő kollégáink segítségével együtt találjuk meg álmai kanapéját!

Méret: 285 x 285 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz sarokgarnitúra közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

f