Tonga L sarokgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható, jobbos és balos állásban is elérhető.

479 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Örömmel mutatjuk be Önöknek a Tonga sarokgarnitúrát

A Kanizsa Trend – Andante kollekciójában található.

Ez a modern formavilágú, gazdag felszereltségű és kimagasló színvonalú ülőgarnitúra mindent magában foglal, amit egy tökéletes nappali bútortól elvárhatnak. A Tonga ülőgarnitúra ülőfelülete a hullám- és bonellrugók párosításával, valamint a közepesen puha üléshabokkal kelt ellenállhatatlanul kényelmes érzést. A magas háttámla kényelmes támaszt nyújt, amit fejtámlákkal még tovább növelhetnek, így minden pillanatban a legjobb pihenést biztosítva.

A 2 db fokozatosan állítható karfa és a 2 db előre húzható háttámla lehetővé teszi az ülőfelület mélységének személyre szabott beállítását, hogy minden családtag és vendég megtalálhassa az ideális üléspozíciót.

A Tonga L sarokgarnitúra ágyazható funkcióval is rendelkezik, így kényelmes pihenést és alvást nyújt mind nappal, mind éjszaka. Az ágyfunkció könnyedén kinyitható és rendkívül stabil fémszerkezettel van ellátva. A bőséges fekvőfelületnek köszönhetően két főnek is kényelmes alvást biztosít, sőt a családi filmezéseknél akár lábtartóként is használható. A pótlap alap esetben világos kárpitozással érkezik, de színazonos bevonóval is kérhető, hogy még esztétikusabb megjelenést érjenek el.

Praktikus tárolási lehetőségként az ülőgarnitúra rendelhető ágyneműtartóval is, melynek felnyitását könnyed rugó segíti, így a vendégeknek szánt takarók, párnák és egyéb holmik egyszerűen elrejthetők.

A kárpitozás terén számos lehetőség áll rendelkezésre, közel kétszáz féle kiváló minőségű szövet- és valódi bőr kárpit közül választhatnak. Az un. SOFTCLEAN bevonó különösen népszerű, hiszen magas kopásállóságának és könnyű tisztíthatóságának köszönhetően igazán praktikus választás. Azoknak, akik a természetességre és időtállóságra helyezik a hangsúlyt, prémium minőségű marhabőr kárpitot ajánlunk.

A Tonga L sarokgarnitúra modern fém lábazata szintén egyénileg választható matt fekete, nikkel szatén és nikkel fekete színekben.

Masszív és mégis légiesen könnyed megjelenést kölcsönöz a szánkótalp lábak, melyek felár ellenében rendelhetők.

A család számunkra a legfontosabb, és a Tonga sarok ülőgarnitúra segítségével a közös pillanatok még különlegesebbé és kényelmesebbé válnak otthonukban. Alakítsanak ki egy olyan nappalit, ahol mindenki jól érzi magát, és az együtt töltött idő valóban emlékezetes lesz.

Ne habozzanak, válasszák a Tonga sarokgarnitúrát, és tegyék otthonukat még vonzóbbá és vendégváróbbá!

Az ülőgarnitúra rendelhető, és az ár a választott szövetkategóriától és funkcióktól függően változhat.

A Tonga I. sarok, szövet kárpittal 479 900 Ft-tól, míg a Tonga I. sarok, valódi bőr kárpittal 729 900 Ft-tól elérhető.