Krupa sarokgarnitúra

Műbőr sarokgarnitúra

384 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Krupa sarokgarnitúra, amely még ágyazható is.

Rengeteg vendégünk keres sarokgarnitúrát.. majd kiderül, hogy valójában nem azt keresnek, hanem valamit, ami jó a sarokba. Nos, sarokgarnitúrának azt nevezzük, amely mindkét végén található karfa és a két “ága” egyenlő hosszúsággal rendelkezik. Így formál egy szép, teljes alakot az ülőgarnitúra. A Krupa sarokgarnitúra nem csak tökéletesen illeszkedik majd, de elegáns külsejével, komoly hangulatot is teremt a szobában.

A képeken is látathó, hogy ez a vendégággyal ellátott darab dizájnos és egyben csalogató is. Szeretné, hogy használják… akár trécselésre, olvasgatásra, filmezésre vagy alvásra. Egy olyan példány, amely alig várja, hogy a társasági tevékenységek egyik ékes színhelyévé váljon.

Méret: 270 x 270 cm

Méretéből adódóan elfér akár lakóparki lakásban is.

Nem túl nagy, de a kicsitől is távol áll, mondhatni, tökéletes! A textilbőr teszi izgalmassá és egyedivé. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a garnitúra tisztán tartása is, hiszen textilbőr lévén kifejezetten könnyű takarítani. Érdemes egyben ápolót is alkalmazni, hogy hosszú időkön keresztül megőrizhesse jelenlegi állapotát.

Amennyiben megtetszett az említett sarokgarnitúra, kérem mielőbb keresse fel kollégáinkat, hiszen minden termékünkből csak egy darab található készleten.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz sarokgarnitúra közül!

Áraink, illetve a weboldalunkon található kanapék csupán a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.