Filetto sarokgarnitúra

Szín és anyag: szürke szövet – fekete műbőr

Méret: 274cm x 161cm

Funkció: ágyazható, ágyneműtartós

Elrendezése: jobbos

374 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Sarokgarnitúra, amely mindenhol jól mutat

Modern kialakítása miatt könnyedén beilleszkedik bármely szobába ez a szürke-fekete színű sarokgarnitúra. Kartámlája formatervezett, ezzel is növeli a kényelemérzetet minden pihenés alkalmával.

Ha nagy és erős felületű kanapét szeretnénk vásárolni jutányos áron, akkor a Filetto jelentheti a megoldást. Mindezen felül a garnitúra még modern megjelenésű is, kitűnő színkombinációval. Világosszürke zsákszövete négyzetrácsos mintázatú steppelést kapott, mellyel csak még kifinomultabbá vált a garnitúra egésze. Felülete egyenes, alkalmas fekvésre és kényelmes ülésre egyaránt. A rövid oldal kimondottan széles, ezért az sem okoz neki gondot, ha ketten egy időben szeretnének rajta elnyújtózni. Zsákszövet anyaga időtálló, stapabíró, ráadásul könnyen tisztítható is. Világos színe szinte bárki számára megengedhető, hisz az anyag textúrája miatt nem látszik meg rajta minden apróbb folt. Ha vannak a családban gyerekek ők kiváltképp díjazni fogják a kanapét, hisz teljesen sík, erős szövetű felületei csalogatóak, a padló, vagy a szőnyeg helyett bőven akad rajta hely játszani.

A világszürke kárpit fekete textilbőrből készült lábazattal lett kiegészítve, mely komolyságot és eleganciát kölcsönöz a darabnak. A textilbőr könnyen letörölhető, viszont ugyanúgy vigyáznunk kell a felületére, mintha valódi bőr lenne. Ne felejtsük el évente legalább kétszer gondosan átkenni ezeket a felületeket, az erre alkalmas speciális tisztítószerekkel. A Filetto további modern stílusjegye, hogy lábai nem rejtettek, igen jól láthatók a krómszínű fektetett henger alakzatok. Háttámlaként három nagy párna szolgál, melyekkel kényünk kedvünk szerint operálhatunk, növelve vagy épp csökkentve a szükséges helyet. A Filettot alapvetően a párhuzamos vonalvezetés jellemzi, egyedül a karfák íves kialakításúak. A garnitúra alapállásban is elegendő helyet biztosít egy vendég elszállásolására, ám ha ezzel nem érnénk be, akkor az ülőrészt kihúzva, a hátrészt ledöntve néhány másodperc alatt meg is duplázhatjuk a fekhely nagyságát.

Jöjjön el hozzánk személyesen is, és válogasson több száz garnitúrából álló kínálatunkból, találjuk meg együtt álmai kanapéját! Mielőtt elindulna érdemes egy rövid telefont intézni felénk, ahol tájékoztatást kaphat az épp aktuális készletről!

 

Méretei: 274cm x 161cm      Elrendezése: jobbos

 

Válogasson több száz kanapé közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

f