Bucchianico sarokgarnitúra

Kényelmi funkció(k):  állítható fejtámlás

Elrendezése: balos

329 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Bucchianico sarokgarnitúra sötétkék színben, puha anyagból.

Első ránézésre is szembetűnik bársonyossága és hívogató kényelme. Méreteiből kiindulva fontos, hogy hagyjunk számára teret. Nem fogjuk megbánni, hiszen stílusos, varászlatosan kényelmes, és lenyűgöző bútordarab. Gyakran nehéz döntést hozni az ülőgarnitúrák ügyében, hogy melyet, mekkorát válasszunk. Színe melyik árnyalatot képviselje, hogyan illeszkedjen a mindennapi életünkbe. Melyik tulajdonsága lenne számunkra nélkülözhetetlen, anyagának milyen érintése, kopásállósága legyen.

A Bucchianico sarokgarnitúra egy szuper választás mindazoknak, akik hosszútávra terveznek, szeretik a magas színvonalú kényelmet, erős időtálló anyagút szeretnének, nagy a család, vagy a baráti társaság, és nem utolsó sorban van tér otthonukban.

Nagysága teret és jó elrendezettséget kíván, ám nappalink lenyűgöző ékszere lesz. Színével meghatározó ám életünk központi színterének egyik kedvenc helye lesz. Szövet anyaga hibátlanul erős, masszív, ragyogóan ellenáll az idő megpróbáltatásainak. Nem kopik, nem fényesedik ki, mint a régi klasszikus bútorok.

Ülőfelülete szuper keménységű, erős tartással.

Habszivacs tömítő anyaga egy rugalmas anyag, mely nem engedi besüppedni vagy eldeformálódni bútorunkat hosszútávon s emellett keménysége egyedülállóan tökéletes lesz hátunknak és egyéb porcikánknak is. Idősebbek könnyedén élvezhetik kedvenc könyvüket, olvasni valójukat akár hosszabb ideiig is. Nem lesz zsibbadás, elgémberedés, sőt könnyen fel is állnak majd belőle.

A kartámla dőlése és ívei szuper összhangban vannak a háttámlák kialakításával és stílusával. Aszimmetrikus formája még különlegesebbé teszi, mégis praktikai szempontokból tökéletes. Például a bal oldalon elhelyezkedő puff szerű rész alkalmas a rövid pár pillanatra le huppanós megpihenéshez. Lábai szolidan fokozzák stílusát, sötété fekete színét még fel is dobják az apró króm felületű lábak megjelenése.

Képzeljük el a Bucchianico sarokgarnitúra milyen jól mutatna egy fehér, avagy világos árnyalatú napsütéses nappali közepén, ahol a nagy család kényelmesen kávézhat a vasárnapi ebéd után.

Biztosan tudom akik hosszabb távra keresnek kényelmes ülőgarnitúrát nem fognak benne csalódni.

Kényelmes, tartós, mérete összehozza az embereket, bármelyik korosztály számára élvezhető.

Ne maradjon le róla! a készlet erejéig várjuk érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

Méret: 230 x 275

Ez a sötétkék színű, plüssös tapintású szövet sarokgarnitúra tökéletesen beleillik minden környezetbe. Modern kialakítása kényelmi funkcióval párosul. Lábai erősek, stabilak és króm színűk miatt még elegánsabbá teszik a sarokgarnitúra megjelenését.

Állítható fejtámlákkal rendelkezik, ezzel teljessé téve a pihenés kényelmességét.

Mérete miatt 4-5 fő is kényelmesen elfér rajta.

Vendégeinek is lesz hol helyet biztosítani, viszont fontos, hogy a garnitúra NEM ágyazható így ágyazható funkcióval sajnos nem rendelkezik.

Méret: 230 x 275 cm    Elrendezése: balos

 

Válogasson több száz bútor közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.