Gissi sarokgarnitúra

Szín és anyag: krém szövet

Méret: 275cm x 158cm

Funkció: ágyazható

 

415 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Kellemes natúr színű Gissi sarokgarnitúra, mely kényelmes pihenést biztosít minden helységben ahová bekerül.

A lakberendezésben az utóbbi években virágkorát érik a szürke különböző árnyalataira építő stílusos színkoncepciók. Ezen színek egyik legnépszerűbbike a füstszürke. A Gissi sarokgarnitúra divatos színéhez, trendi formát és egyszerű, ám ultramodern formavilágot kapott tervezőitől. Szemet gyönyörködtető ívek, steppelt ülőfelületek jellemzik a garnitúrát. Legyen szó kényelmes és pihentető ülésről, vagy akár fekvésről a Gissi mindenkinek a kegyét keresi, és találja is, hisz változtatható ülésmélységével mindig a helyzetünknek megfelelő legnagyobb komfortot biztosítja.

Egyik oldala nyitott, míg a másik első ránézésre furcsa szögben hajló karfát kapott. Ezen furcsa küllemű karfa azonban nem töri meg a darab egyensúlyát, sőt tovább fokozza azt, mivel nagyszerű összhangban áll az állítható fejtámlák hasonló íveivel.

A kanapé matt fekete krómból készült lábai hangsúlyosak, remek választás a tervezők részéről, hisz olyan ez, mint egy nagyszerűen az öltözetünkhöz megválasztott lábbeli.

A Gissi sarokgarnitúra kihúzható vendégággyal is rendelkezik, melynek köszönhetően akkor sem maradunk hoppon, ha váratlan vendég érkezik hozzánk.

A kihúzható ágy különlegessége, hogy felülete éppúgy steppelt, mint a kanapé többi része.

Ha a bemutatott garnitúra elnyerte tetszését, hívjon minket bátran telefonon és érdeklődjön az aktuális készletekről. Amennyiben tanácstalan, vagy nincs még teljesen kiforrott elképzelése a választandó ülőgarnitúráról, akkor látogasson el hozzánk személyesen, hogy több száz darabos kínálatunkból ihletet meríthessen. Kollégáink készséggel állnak majd az Ön rendelkezésére, hogy a lehető legjobb választás születhessen.

Méret: 275cm x 158cm

Válogasson több száz sarokgarnitúra közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

 

f