Villamagna sarokgarnitúra

Szín és anyag: szürke szövet

Funkció: ágyazható

Kényelmi funkció(k): állítható fejtámlás

439 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Letisztult formatervezésű, modern megjelenésű sarokgarnitúra.

A mai modern nappalik berendezését egyre inkább a minimál design jellemzi, mely stílusirányzat kiterjedt a kanapék megjelenésére is. Az egyszerű, letisztult formavilágon kívül azonban van még egy nagyon fontos említésre méltó jellemzője az ilyen daraboknak, mellyel nem árt, ha tisztában vagyunk. A minimalista kanapék ülésmagassága viszonylag alacsony, illetve a háttámla magassága szintúgy. A látvány viszont rendkívül impozáns, környezetét kevésbé takarja ki. (Nagyjából ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot, mint az autóknál egy normál, átlagos méretű és egy alacsony, áramvonalas sportkocsi közötti különbséget.)

A Villamagna felső része világosszürke finomított zsákszövetből készült, mely precízen és szorosan illeszkedik a garnitúra minden idomára.

Tisztítani gyerekjáték, tapintása mégis puha, mely ritka a zsákszövetek között.

A lábazat is sűrű szövetből készült, melyet szintén néhány gyors és könnyed mozdulattal tisztán tarthatunk. Kiemelendő az ülőfelületek és fejtámlák finoman ívelt alakban való tömése, mely sokat lágyít a Villamagna megjelenésén. A szürkés-barna eleganciát és tisztaságot sugároz, kissé hivatalos, mégis barátságos. Számtalan modern enteriőrbe el tudjuk képzelni. Fektetett, henger alakú króm lábai hosszúak és hangsúlyosak, nagyszerű kontúrját képezik a kanapénak. Fejtámlái és karfái állíthatóak, így mindenki számára személyes kényelmet nyújtanak majd. A kanapé továbbá rendelkezik egy kihúzható vendégággyal is, mely jó szolgálatot tehet, ha egy vendégünket kellene elszállásolnunk 1-2 napra.

Jöjjön el áruházunkba és tekintse meg majd háromszáz darabból álló kínálatunkat.

Nálunk a legváltozatosabb formák és színek közül válogathat. Legyen szó L-, vagy U-alakú garnitúráról, vagy éppen egyenes kanapéról… Segítőkész és hozzáértő kollégáink várják Önt és kedves családját. Ha egy konkrét ülőgarnitúrát keres, érdemes telefonon hívni bennünket, mielőtt kocsiba ülne, hiszen így tájékoztatni tudjuk az épp aktuális készletünkről.

Ágyazható funkcióval rendelkezik.

Méretei: 270 x 205 cm

Válogasson több száz sarokgarnitúra közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

f