Madison U alakú ülőgarnitúra

A Madison U-alakú ülőgarnitúra tökéletes kiegészítője bármely lakótérnek. Ez a stílusos kanapé egyedülálló “U” alakot kínál, és többféle irányban, méretben és szövetben kapható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

544 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

A Madison U-alakú ülőgarnitúra – a kényelem és a komfort tökéletes kombinációja.

Ez a luxus Madison U alakú ülőgarnitúra bonellrugós ülőfelülettel büszkélkedhet, amely számos extra kényelmi funkcióval szerelhető fel, például lehajtható relax háttámlával, motoros csúszó ülőlappal relax funkcióval és egy kis tárolórekesszel az ottomán elem végén. Több mint száz kiváló minőségű szövetkárpitozás közül is választhat, és jobb és bal oldali változatban is kapható.

A Madison U-alakú ülőgarnitúrával egy kanapéágy minden kényelmét megkapja anélkül, hogy a stílus vagy a kényelem feláldozná. Ráadásul a meghirdetett ár már az ágyfunkciót is tartalmazza. A fejtámlák és az ágyneműtartó külön rendelhetőek elérhető felár ellenében.

Legfontosabb előnyei az U alakú garnitúrának:

  1. Bonell rugós ülés a maximális kényelemért
  2. Több mint száz kiváló minőségű szövetkárpitozási lehetőség
  3. Motoros csúszóülés relax funkcióval és lehajtható relax háttámlákkal
  4. Jobb és bal oldali változatban is kapható
  5. Kis tárolórekesz az ottomán elem végén
  6. A meghirdetett ár már az ágyfunkciót tartalmazza – a fejtámlák és az ágyneműtartó külön rendelhetőek kifizethető felár ellenében.

Ön se hagyja ki a Madison U alakú ülőgarnitúra vásárlási lehetőséget, hogy egy luxus bútor tulajdonosa legyen minden csínnyel és bínnyel! Szerezze be még ma a Madison U alakú ülőgarnitúrát a kollégáink állnak rendslkezésére

318 X 217 X 164 cm-es ülőgarnitúra szövethuzattal, így a kényelem és a stílus tökéletes kombinációját kínálja.

A számos lehetőség közül választhat, így megtalálhatja a tökéletes ülőgarnitúrát otthonába, megfizethető áron, már 544 900 Ft-tól.

Élvezze a maximális kényelmet és stílust a Madison U-alakú ülőgarnitúrával.

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését!