Nikita sarokkanapé

Nikita sarokkanapé kék színű huzattal.

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Ez a sarokgarnitúra a vidámság szimbóluma lehetne!

Mint tudjuk a színek alapjában meghatározhatják akár a hangulatunkat is, ezért aki a Nikita sarokkanapé mellett dönt nagy esélyes lesz vidám bútortulajdonos.

Nagyon erős huzattal lett kárpitozva ez az ülőbútor. Azt gondoljuk, hogy a tartósság felől nem lesz kétsége, hiszen nagyon vastag szövésű a kárpit. A kék színű párnák természetesen tartozékai a bútornak, így azokat nem kell külön megvásárolnia.

Nikita sarokkanapé a vidámság szimbóluma lehet.

Kialakítása tökéletesen játékos és barátságos alkotás. Színe, illetve kettős színvilága abszolút a maximális kivitelezői fantáziáról tanúskodik, emellett praktikai szempontokból is tökéletes. Árnyalata kellemes és egyben különleges is, ennek ellenére jól kezelhető. Anyaga kimagasló minőséggel bíró szövetanyag összetétel, ami kiválóan alkalmas a hosszútávú minőség tartására, hiszen kopásállósága kifogástalan. Az egyik legfontosabb tulajdonság, ha hosszútávra vásároljuk a NIKITA sarok ülőgarnitúrát. A másik fontos a felszíni tartást és kopást biztosító habszivacs tömítő anyag, ami az ülőrész keménységét és tartását nyújtja. Gondoskodik arról, hogy bútorunk ne formálódjon el, ne érezzük, hogy alattunk behorpadt, besüppedt és elmúlt komfortos kényelme. Így megnyugodhatunk választott bútorunk hosszútávon is kiszolgál majd bennünket. Alsó része letisztult csodálatos fehér színével kiemeli felső részének azúr kék színvilágát. Harmonikus és egyedülálló párosítás, mely elrepít bennünket az egzotikus szépségek világába. Remekül jól illeszthető világos és sötét terekhez egyaránt. Csendes sarokban lévő pihenésre vagy a nappali közepének középpontjában is élvezni fogjuk a rajta töltött perceket.

Bútoráruház elérhetősége