Petri sarokgarnitúra

Szürke színű szövettel ellátott, jobbos sarokgarnitúra

499 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Jobbos kanapé, relax funkcióval ellátva.

A Petri nevű ülőgarnitúránk a maga műfajában igazán egyedi, hisz szakít a megszokott konvenciókkal, a karfákkal határolt széleket ugyanis elhagyja. Persze jelképesen megőrizte azokat, csupán az ülőfelülettel egy magasságban foglalja keretbe magát a garnitúrát. Ez azoknak lehet kifejezetten előnyös, akik szeretik, ha egy kanapét több irányból is zökkenőmentesen meg lehet közelíteni. A Petri a nyitottság, a szabadság önfeledt érzését adja. Anyaga ezüstös, világosszürke színű vékony, velúrszerű szövet.

Ülőfelülete steppelt, igen széles, mely a heverészni vágyók fog leginkább kedvezni.

A Petri nem hagyja cserben azokat sem, akik a kényelmes ülést preferálják inkább, hisz a háttámlák egy rejtett lengőcsukló révén előre tolhatók, így biztosítva keskenyebb ülőfelületet. A Petri karfa nélküli nyitottsága, akkor előnyös igazán, ha a beépített vendégágyat kihúzzuk, hisz hatalmas egybefüggő terület keletkezik, melyen vendégünk zavartalanul alhat majd. A kanapé letisztult vonalai, keskeny, sötét színű króm lábai abszolút modern hatást tükröznek, így bármilyen XXI.századi koncepció alapján berendezett térben megállja majd a helyét. Nyitottsága révén olyan helyekre javasoljuk, ahol térben kerül majd elhelyezésre.

Áruházunk több száz különböző méretű, anyagú, színű és formavilágú garnitúrát kínál készletről. Jöjjön el hozzánk személyesen is, hogy saját szemével vehesse szemügyre nagyszerű darabjainkat, melyeket természetesen ki is próbálhat. Ha bele szeretett, akár a Petribe, akár más bútorunkba, ajánlatos telefonon érdeklődni az aktuális készletről.

 

Áraink felől kérem tájékozódjon telefonon vagy személyesen, hiszen azok a készlet erejéig érvényesek. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

 

 

f