Leo sarok ülőgarnitúra

Sarok ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

419 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Leo sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

A Bútor titkok Szent Grálija, vagy annak helye lett elrejtve mindkét kar alatt. Leo sarok ülőgarnitúra titka nem más, mint két titkos pakolórekesz. A bútorban további titok nincs, hiszen a kialakítása és anyaghasználata a prémium kategóriához közelít. Sajnos ennek kapcsán nem is a legolcsóbb bútorunk, de minden tekintetben minőségi ülőgarnitúra.

Leo sarok ülőgarnitúra a kizárólag a készlet erejéig kapható, javasoljuk mihamarabb csapjon le a bútorra, amíg lehetséges.

Tényleg tökéletes társ a hétköznapokban, megpihentető a hétvégeken. Megjelenése barátságos nyugalmat sugároz, valamint melegséget, kényelmet. Valószínű meleg színárnyalatainak köszönhető, illetve minden más praktikus tulajdonságának, mely a kényelmünket hivatott szolgálni. Színének kettős kombinációja szinte tökéletesen idomul bármilyen miliőhöz, valamint a két szín meglehetősen harmonikusan egészítik ki egymást. Kivitelezők színes fantáziájára is vall a bútor felemás színű kivitelezése. Emellett praktikusabb is hiszen az alsó rész jobban ki van téve a koszolódásnak, szennyeződéseknek, ezáltal, hogy sötétebb legalább nem láttszik meg annyira. A LEO nagyszerű minőségű szövet anyaga is bírja a megpróbáltatásokat, kopás és időtállósága hibátlanul kiállta a tesztek próbáját. Szennyeződés esetén tisztítható, nem kell féltenünk. Méretei, mélysége és szélessége szinte tökéletes bárki számára. Többek között gondolok itt az idősebb rokonokra, akiknek esetleg már nehezebben megy a felállás egy süppedős ülőgarnitúrából. Ez esetben erről nincs szó, ülésre és fekvésre is egyaránt praktikusan alkalmazható, háttámláinak és kartámaszainak segítségével nem fog bonyodalmat okozni senkinek.

Bútoráruházunk elérhetősége