Varese kanapé

Szürke színű rugós kanapé, barna fa lábakkal.

269 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, ,

Varese kanapé rugós kialakítással és speciális varrással.

Ha olyan bútort keres, ami alátámasztja a derekát és valóban kényelmes, akkor a Varese kanapé tökéletes választás lesz Önnek.

Sokszor játszadoztam már a gondolattal, mennyire jól mutat egy tágas térben, előszobában, hálószobában, akár a dolgozó szobában, ha jelen van egy kisebb kanapé amire lehuppanhatunk, ha éppen kedvünk szottyan. A VARESE kanapé azért egy tökéletesen megalkotott bútor, mert bárhova elfér a fent említett helyiségek közül, ha van még tér, illetve a nappalink központi színterének is lehet csodálatos ékszere. Játékossága ebben is rejlik, azért nézzük mit fedezhetünk még fel benne, rajta, általa. Többek között azzal indítanék, hogy megjelenése mennyire kedves és magával ragadó. Első ránézésre már tudjuk, hogy prémium minőségű szövetanyag borítása ellenáll az idő megpróbáltatásainak. Kopásállósági teszteken hibátlanul vizsgázott. Szegély vonalain megjelenő mintázat aprólékosan, gondosan megvarrott, ami még fokozza a dizájnt mellyel büszkélkedik. Ívei csodálatosan harmonikusak, szenzációsan illik a bútor szolid külsőjéhez. Keménysége és támaszkodása a habszivacs belsőnek köszönhető, mely nem süpped, lehetetlen az eldeformálódás.

Egy olyan összetételű anyag, ami kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy kizárható legyen a forma vesztés. Igazán megnyugtató, hiszen hosszútávra tervezhetünk a VARESE kanapéval. Mélysége és a kartámlák kombinációja egy olyan testhelyzetet nyújt, ami roppantul kényelmes például egy filmnézéshez, bár kedvenc könyvünk társaságát is pihentető testhelyzetben élvezhetjük majd. Színeket kedvelők számára ideális alany a díszítésre, mert elegendő lehet egy cifra mintás díszpárna, vagy ehhez passzoló ágytakaró vagy pléd a hűvösebb estékre. Igazi kis kuckós jóbarát. Eltudom képzelni fiatalok lakásának egy „bandázós” estélyén milyen főszerepet kap bútorunk, komoly versengést folytatva majd a nyugis és pihentető perceket odavarázsoló helyekért. Ha valakinek sikerül egyedül birtokolnia, fekvő helyzetben is kiválóan alkalmas a pihenésre. Lábai klasszikus formát képviselik, stabil és magabiztos támaszkodást nyújtva ezzel. Szerintem egy csodálatos választás bárki és bármilyen korosztály számára. Tér nem sok kell ezért kihasználható mindegy melyik helyiségbe találunk számára tökéletes helyet. Érdemes Önnek is kipróbálnia.

Várjuk személyesen bútoráruházunkban sok szeretettel amíg a készlet tart. Ne maradjanak le róla!

Méret: 170 X 85 X 130

Bútoráruházunk elérhetősége