Dogliola sarokgarnitúra

Méret: 262cm x 222cm

 

504 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Kellemes krémszínű műbőr sarokgarnitúra, mely bármilyen környezetbe beleillik.

Sokak álma egy igazi hófehér bőr ülőgarnitúra… Az álom most könnyen valóra válhat, hisz megérkezett hozzánk a Dogliola sarokgarnitúra, mely fenséges formáival és hófehér színével bármely otthont elegánssá varázsol. Minden ízében könnyedséget, eleganciát és a tisztaság maximális érzetét hordozza magában.

Anyaga textilbőr, mint azt a bútor ára is híven tükrözi. Azoknak, akik nem tudnák, le kell szögeznem, hogy valódi bőrgarnitúrák szinte kivétel nélkül csak tört fehérben léteznek (és legalább kétszer ennyibe kerülnek), igazi hófehéret bizony csak textilbőrben kaphat az ember.

Így azoknak ajánljuk első sorban, akik jutányos áron szeretnének hozzájutni eme stílusos darabhoz, és inkább design szempontok alapján választják a bútort, semmint a gyakori mindennapos használat, vagy esetleg további hasznos funkciói miatt.

A Dogliola sarokgarnitúra széles ülőfelület és magas háttámlák jellemzik, melyen az átlagnál magasabb felnőtt emberek is könnyedén megtalálják a nekik legkényelmesebb ülő, és fekvő pozíciót. Fejtámlái a sarkot kivéve mindenütt állíthatóak. A garnitúra igazi szépségét talán inkább lehajtott fejtámlák mellett mutatja, ugyanis mesés ívben kanyarodnak rá a garnitúra hátsó felére. Egyetlen vastagon tömött karfája S-alakban fut alá, mely nagyban hozzájárul a Dogliola sarokgarnitúra kivételes külleméhez. Henger alakú, fektetett króm lábai tökéletes alátámasztást nyújtanak a kanapénak. A garnitúra ágyat és ágyneműtartót nem tartalmaz, de valljuk be őszintén ki hiányolná ilyen fantasztikus külső adottságok mellett…

Jöjjön el hozzánk személyesen is, hogy megtekinthesse több mint kétszáz ülőgarnitúrából álló kínálatunkat, melyek megannyi különböző stílusban, méretben és színben készültek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. Ám mielőtt autóba ülne, érdemes egy rövid telefon erejéig érdeklődni nálunk az épp aktuális készletekről.

Válogasson több száz sarokgarnitúra közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

f