Celenza sarokgarnitúra

Szürke sarokgarnitúra

280 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Celenza sarokgarnitúra a felhőtlen trécselésekhez!

Áruházunk kínálatában rendszeresen találhat különleges, máshol nem, vagy csak ritkán látható darabokat. Ezek egyike a Celenza nevű L-alakú ülőgarnitúránk, mely ránézésre igen egyszerű és letisztult. A darab furcsaságát elsősorban az adja, hogy egyik oldalán sem rendelkezik karfával. A mai nappalik mérete az utóbbi évtizedekben nőtt, ami miatt megjelent az igény a nyitottabb, karfák által kevésbé körbehatárolt darabok iránt.

A Celenza a mozgás szabadságát kínálja nekünk, hisz bármely irányból könnyen megközelíthetjük, és kényelembe helyezhetjük magunkat. A kanapé másik különlegessége a kárpitjában rejlik. Mondhatjuk, hogy a szürke sokakban egyhangúságot ébreszt, pedig ennek a színnek is van több izgalmas árnyalata, mely igen szerethető, és cseppet sem unalmas. Közelebbről megnézve a Celenza szövetét láthatjuk, hogy a világosszürke szövet mintha egy fekete alapra lenne ráhelyezve, ebből adódóan egy érdekes több színű textúra jelenik meg a szemünk előtt, melyben szerepel a fehér, a szürke és a fekete.

Ezek együttes elegye hozza létre azt a színélményt, mely oly tetszetőssé teszi az egész garnitúrát. Az ülőfelület finoman steppelt, szinte alig észrevehetően. A garnitúrát alátámasztó lábak lágy ívben döntöttek, és matt fekete krómból készültek. Az ülőhelyek mindegyikéhez tartozik állítható fejtámla.

Ezen túl a kanapé ágyazható, melynek kihúzható része a darab színével megegyező kárpitot kapott. A Celenza nyitott oldalainak előnye kihúzott állapotában érezhető a legjobban, hisz a karfák nem képezek akadályokat a kanapén alvó számára. A rövid oldalon helyet kapott még egy kimondottan nagy ágyneműtartó is, így igazán megkaphat mindent az ember, ami egy kanapétól elvárható manapság.

Jöjjön el hozzánk személyesen is áruházunkba, és vegye szemügyre 2-300 darabból álló kínálatunkat, melyek mindegyike azonnal vihető is. Érkezése előtt hívjon bennünket és érdeklődjön az aktuális készletről, hogy ne érje kellemetlen meglepetés, ha az épp kiszemelt darabja már elkelt volna.

 

mérete: 170 x 250 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz sarokgarnitúra közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

 

 

f