Kiss sarokgarnitúra

Kiss sarokgarnitúra zsákszövet huzattal és ágyazható funkcióval

429 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Kiss sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

Igazán egyedülálló kompakt sarok ülőgarnitúra. Mérete ideális kisebb és nagyobb terekhez egyaránt. Formája könnyedén engedi, hogy forgassuk kedvünk szerint megtalálva számára a legtökéletesebb helyet és helyzetet. Hamar válhat otthonunk csendes, meghitt sarkának kedvenc színterévé, vagy nappalink közepének ragyogó különálló ékességgé. Mindegy hol helyezkedik majd el biztosan nem fog csalódást okozni.

Színvilága melegséget áraszt magából a klasszikus barnás árnyalatával. Világosabb terek, falak, bútor társak mellett kiemelkedő szépsége és stílus jegyei. Kettős színvilága fokozza megjelenését, mindemellett praktikai okokból is nagyszerű. Szövet anyaga magas színvonalú, erős anyag mely időtállóságát többszörösen tesztelték kivitelezőink. Maximálisan bizonyította kopásállóságát és strapabíró összetételét. Varázslatos kompozíció, a bársonyos puhaság és a masszív szövetanyag.

Ülőfelületének és háttámlájának tartását a habszivacs tömítés adja meg, így biztosak lehetünk abban, hogy ülőrésze nem fog az idő múlásával megsüllyedni, behorpadni és kényelmetlenné válni. Szerencse, hiszen ülőgarnitúra vásárlásnál hosszútávra tervezünk.

A Kiss sarokgarnitúra lehetőséget nyújt személyes díszítési kedvünknek, legyen szó pár darab dísz párnáról és egy kellemes árnyalatban hozzáillő plédről.

Relax kartámlái kifogástalanul idomulnak testhelyzetünkhöz, állíthatjuk kedvünkre, ahogy éppen szeretnénk. Használhatjuk ülve karunk támasztására, avagy fekvő pozícióban a fejünk alá. Díszpárnák megtartásáról is nagyszerűen gondoskodik felemelt helyzetben.

Mélysége remekül kezelhető idősebb rokonaink számára is, nem kell tartanunk attól, hogy mélyen belesüppedünk, és nehezen tudunk majd felállni belőle. Kényelmét, komfortját érdemes hosszabb távon kiélvezni és kedvenc regényünk olvasására pihentető pillanatot találni benne.

Természetesen egy családi ünnepségek után, ha marasztalni szeretnénk vendégeinket, könnyedén egy mozdulattal visszaállíthatjuk a kiinduló vízszintes helyzetbe és lazán fél kézzel megágyazhatjuk bútorunkat.

Hétköznapi estéken csodálatos ellazulásban tud részesíteni minket, kikapcsolódás egyedülálló lesz, ha még elfogyasztjuk rajta kedvenc borunk fűszerezve lágy muzsikával.

Alján apró króm felületű lábak helyezkednek el, alig észrevehető módon, mely jó támaszkodást ad a KISS sarok ülőgarnitúrának.

Feltétlenül próbálják ki Önök is, kár lenne kihagyni ezt a magával ragadó élményt.

Készlet erejéig várjuk szeretettel bútoráruházunkban.

Méret: 295 x 170