Treglio sarokgarnitúra

Szín és anyag: natúr szövet és műbőr

Méret: 280cm x 243cm

Funkció: ágyazható

Kényelmi funkció(k): állítható fejtámlák

Elrendezése: balos

494 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Megjelenése és formatervezés modern.

Első pillantásra a Treglio színösszeállítása furcsának tűnhet, ám a bútor mellett többet időzve és alaposan szemügyre véve a legapróbb részleteket is egyre inkább beleszerettünk. A garnitúra állása és formavilága hagyományosnak mondható, tervezőit elsősorban a kényelem, a komfort és funkcionalitás vezérelte, a design másodlagos kérdéssé vált.

A Tregliot azok fogják kedvelni leginkább, akik klasszikus, ülős kanapét keresnek, melyen az átlagnál magasabb termetűek is maximális kényelemben pihenhetnek.

Háttámlája kimondottan magas, dőlési szöge és a tömés puhasága pont ideális, melyet a sarok kivételével mindenütt plusz fejtámla is kiegészít, melynek magassága még tovább növelhető. Az ülőfelület egyenes, minimális belső lejtése van, így fekvő pozícióban is tartós kényelemben lehet részünk.

A Treglio felső része natúr színű, hosszirányban mintázott textúrát kapott, melynek köszönhetően a garnitúra egyszerre világos, és könnyen tisztítható, hisz az anyag mintázata miatt nem látszanak meg azonnal a legkisebb foltok.

A natúr szín és mintázat kellemes retro érzést kelt az emberben, míg a lábazat feszesen elhelyezett szürke textilbőrből készült külleme kimondottan modern stílusjegy. A kanapé ezen kettőségének összeolvadása mentén született egy teljesen új koncepció, mely szolid, visszafogott és barátságos, egyszerre idézve meg a múltat és jövőt. A garnitúra élei mindenütt finoman gömbölyítettek, oldala és a karfák kecses ívekben végződnek.

A Treglio sarokgarnitúra tartogat számunkra egy meglepetést is, hisz a sarokban lévő két ülőhely nyugágyszerűen állítható.

Aki nem látott, próbált még ilyen funkciót, annak feltétlenül ki kell próbálnia… A kanapé emellett természetesen ágyazható is, így minden adott ahhoz, hogy egy pompás, egyedi külsejű és sok funkcióval ellátott kanapét vihessen haza.

Áruházunk kínálatában rengeteg hasonlóan egyedi ülőgarnitúra várja, hogy gazdára találjon, ezért érdemes bennünket személyesen is meglátogatni.

Felkészült és udvarias kollégáinkkal azon vagyunk, hogy mindenki a lehető leghamarabb megtalálhassa álmai kanapéját.

Mielőtt azonban kocsiba ülne és elindulna hozzánk, azt tanácsoljuk, hogy előtte egy rövid telefon erejéig érdeklődjön az épp aktuális készletről.

Méretei: 280cm x 243cm      Elrendezése: balos

Válogasson több száz kanapé közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

f