Taro sarokgarnitúra

Kihagyhatatlan ajánlat

434 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Kisebb lakások tökéletes választása a Taro sarokgarnitúra.

Vannak emberek, akik szeretnek eltérni a hagyományoktól, szeretik az egyedit, a különlegest, netán épp ilyen színkoncepció mentén rendezik be nappalijukat…

A Taro sarokgarnitúra a sötétkék és a neonkék színeket ötvözi, mellyel elcsapásra jókedvre deríti környezetét. Hideg színe ellenére a Taro mégis barátságos és üde benyomást tesz az emberre, kitűnő választás lehet gyerekszobába is. Szövete vékony, ám annál erősebb és strapabíróbb, játszi könnyedséggel tisztítható. A lábazati rész homogén, teljesen sima, mesterien illeszkedő anyag jellemzi. Az ülőrész steppelt, ízléses rácsmintázatot alkotva a felületen. Megjelenése fiatalos és lendületes. Két karfája zömök és látványos, oldala enyhén gömbölyded. A Taro sarokgarnitúrát úgy tervezték, hogy valóban ellenálljon a mindennapos használatnak, egy kanapé, melyet élni kell. Háttámlaként három vastagon tömött nagy- és egy kispárna funkcionál, melyeket kedvünk szerint mozgathatunk. A párnák teljes elvétele után elegendő hely mutatkozik ahhoz, hogy egy főt kényelmesen el tudjunk szállásolni rajta. Egy szó mint száz, ha ez a fantasztikus kék színű ülőgarnitúra beleillik az Ön otthonának színvilágába, hívjon minket bátran!

Áruházunk olyan L- és U-alakú ülőgarnitúrákra specializálódott, melyek magas minőséget kínálnak jutányos áron. Kínálatunk folyamatosan változik, melyben a legkülönbözőbb és egyedibb darabok fordulnak meg hétről-hétre. Ezért érdemes hozzánk személyesen is betérni, mert ha még nincs elképzelése, akkor nálunk az is nagy eséllyel kialakulhat majd. Ha viszont egy konkrét darabot keres, kérjük érdeklődjön előtte telefonon, hogy tájékoztathassuk az aktuális készletekről!

Méret: 260 x 180 cm

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

f