Gamberale sarokgarnitúra

Szín és anyag: szürke szövet – fekete műbőr

Méret: 245cm x 185cm

Funkció: ágyazható

Elrendezése: jobbos

299 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Különleges, modern és letisztult formáival ez a sarokgarnitúra kiemelkedő és kényelmes pihenősarkot biztosít bármely szobában.

„Ahány ház, annyi szokás.”- szokták mondani. Nincs ez másképp az ülőgarnitúráknál sem. Szerencsére a bútorok tervezői igyekeznek minél változatosabb, az emberek igényeire szabott darabokat megalkotni.

A Forby típusú garnitúra azon emberek számára készült, akik a stílusos anyagok és modern formák mellett, az átlagosnál alacsonyabb ülőgarnitúrát szeretnének, erős strapabíró szövettel, melynek felülete viszonylag jól variálható. Annál praktikusabb mindez, hogy ha kisgyermek van a családban, aki ezen széles és egyenes ülőfelületeken kiválóan eljátszhat majd.

A kanapé bal oldala jól látható karral végződik, melyen párnával tökéletesen feltámaszkodhatunk, ha mondjuk egy remek könyvet szeretnénk olvasni, vagy csupán az interneten szeretnénk szörfözni szabadidőnkben. A Forby lábazat része és ülőfelülete is a legerősebb, szürkés bézs színű, látványos textúrájú zsákszövetből készült. Hátunk megtámasztásáról 3db ugyanezen szövetből készült, egymáshoz jól illeszkedő párna gondoskodik, melyeket akár el is mozdíthatunk, így még szélesebb felületet kapunk.

Aki pedig ennél is nagyobb helyre vágyik, annak ott van a kihúzható vendégágy, melyet alkalmazva egy nagy egybefüggő négyzet alakú területet kapunk. Ritkaság számba megy, hogy a garnitúra kihúzott vendégággyal is legalább olyan pompásan mutat, mint eredeti helyzetében, hisz a pótágy rész is ugyanazon zsákszövettel lett bevonva, mint a kanapé többi része.

Könnyen el tudjuk képzelni, hogy sokaknak annyira tetszik majd ebben az állapotban is, hogy vissza sem szeretnék tolna az ágyrészt. A trendek követőinek és a stílus kedvelőinek még egy aprósággal kedveskedtek a bútor alkotói, hisz két kisebb párnát is elhelyeztek a felületen, mely a lábazat anyagával és színével harmonizál.

Ha szeretné személyesen is kipróbálni a Forby-t, kérjük látogasson el hozzánk személyesen is. Mielőtt azonban elindulna hozzánk, érdemes egy rövid telefon intézni felénk, hogy tájékozódni tudjanak az épp aktuális készletről. Állandóan változó, széles kínálatunkban több száz garnitúra szerepel, ezért ha még nincs kialakult elképzelése, akkor is tanácsos lehet körülnézni áruházunkban személyesen is.

Ágyazható funkciója miatt vendégeinek is helyet biztosít a kellemes alváshoz.

Méretei: 235 x 160 cm      Elrendezése: jobbos

 

Válogasson üzletünkben több száz sarokgarnitúra közül!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

f