Chesterfield sarokgarnitúra

Igazán egyedi darab, passzol a sarokba

709 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Chesterfield sarokgarnitúra, barna microplüssel!

Jelenleg ennek a terméknek bizonytalan a beszerzése!

Sokan keresnek Chesterfield ülőgarnitúrákat. Sokan keresnek kéket-pirosat, szövetet és bőrt. Azonban ez a darab azoknak szól, akik az igazán egyedi kombinációt helyezik előtérbe. Microszálas szövete és különleges kialakítása olyan kombó, amely nem gyakran fordul elő üzletünkben. Mint mindenből, ebből is csak egy darab található készletünkön, ezért érdemes mielőbb lecsapni rá.

Barna színe természetes és kellemes érzést nyújt. A microplüssnek hála puha, finom tapintása van, kialakítása lévén pedig tökéletesen illeszkedik a szoba bármely sarkába. Helyezzünk mellé egy állólámpát és egy dohányzóasztalt és máris tökéletes az összhatás!

Méret: 230 x 220 cm

Olyan lakásba ajánljuk elsősorban, ahol nem a por lepi a könyveket. Olyanoknak, akik tudják értékelni a téli hangulatot és nem sajnálják szabadidejüket egy jó kis iromány kivégzésére szánni. A hangszóróból már szól is a kellemes muzsika, testünk pokrócba burkolódzik, kezünkben az izgalmas olvasmány. Ilyen egy igazán harmonikus téli est, ahol újra megtaláljuk lelki békénket!

Válogasson kedvére több száz sarokgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.