Borrello sarokgarnitúra

Szín és anyag: barna szövet és mokka műbőr

474 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Kellemes natúr színe miatt könnyedén passzol új helyéhez.

A minimalista lakberendezési stílus manapság reneszánszát éli. Ha mi is ezen irányzat szellemében kezdtük el berendezni a lakást, akkor könnyen gondba kerülhetünk, a megfelelő ülőgarnitúra kiválasztásakor.

A Borrello sarokgarnitúra tökéletes választás lehet ezen ritka szegmensen belül. Kialakítása kifejezetten alacsony, mely értendő mind az ülőfelület, mind a háttámlák magasságára. Megjelenése épp ezért a legmenőbb (és laposabb) sportautókat idézi. Mellőz mindent, ami felesleges, csak a lényegre fókuszál.

Funkcióját tekintve inkább fekvős kanapé semmint ülős. Ottomán oldala elég széles és hosszú, ahhoz nyújtott lábbal pihengessünk rajta. Dióbarna zsákszövet anyaga rendkívül erős és sűrű fonású. A matt felső kárpitozást az enyhefényű kakaóbarna textilbőr lábazat ellensúlyozza.

Fejtámlái állíthatóak, felületének tömése viszonylag kemény, sportos, melynek köszönhetően a bútor egyenes vonalai mérnöki pontosságúnak tűnnek. A Borrello egyszerű, letisztult, zsúfoltság mentes, szóval maga a testet öltött minimalizmus.

Képességei azonban nem merülnek ki ennyiben, mivel ágyazható is, így biztosítva elsőrangú alvóhelyet egy-egy váratlan vendégünknek.

Méret: 282cm x 166cm

 

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

 

f