Södra kétszemélyes kanapé szett

Állítható háttámlával

579 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Södra kétszemélyes kanapé szett, állítható fej és háttámlával.

Kétszemélyes kanapé szett, puffal. Sokan szeretnének 3-2-1 kivitelű ülőgarnitúrát otthonukba, de van aki sajnos jelenleg nem rendelkezik elegendő térrel. Többek közt nekik is kedvez ez a szett, amely 2 db kétszemélyes kanapét és egy puffot rejt magában. Ráadásul nem is akármilyen kanapét! A képeket figyelmesebben szemügyre véve láthatjuk, hogy a háttámlák is állíthatóak, akárcsak a kanapé fejtámlái. Ez nem csak jól hangzik, de rendkívül hasznos is.

Képzeljük csak el a szituációt, hogy vendégségbe jön valamelyik rokonunk vagy meglátogat minket egy kedves barátunk egy közös tea erejéig. Ebben az esetben nagyon kényelmes kis ülőalkalmatosság tud lenni. Lazább esetekben, a háttámlát hátracsúsztatva viszont szuper bevackolós kanapét varázsolhatunk belőle, hiszen mélyebb ülőfelülettel több helyünk van elterülni! 🙂

Méret: 180 x 120, 160 x 120 cm

Klasszikus kanapék, biztosan állíthatom, de csak elsőre.

Számomra tisztaságot árasztja magából, illetve a békesség és a nyugalom jut róla eszembe. A magasított kartámlái teljes biztonságot adják számunkra, akkor is, ha piciny gyermekünk éppen ott pihen rajta. Kellemes színárnyalata szinte simul környezetéhez, a szövet érintése igazán kellemes.

Hétvégi meghitt ebéd utáni pihenés vagy kávézás tökéletes színtere, ráadásul könnyedén átalakítható a hosszabb pihenéshez, így családtagjaink kedvence lesz. Nagyon kellemes érzés mikor kávénkkal ücsörögve beszélgetünk és közben kényelmesen hatra döntjük a háttámlákat, vagy csak éppen egy picit hátrébb csúsztatjuk igazítva saját magunk igényeihez.

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.