Levangen ciname kanapé

Akciós prémium cinema kanapé

Jelenleg ez a bútor nem áll rendelkezésre, kérem érdeklődjön kollégáinktól!

1 129 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Levangen ciname kanapé középen is nyitható lábtartóval!

A valódi prémium minőségű, vastag bőrrel vont ülőgarnitúrák  strapabíróak és hosszú életűek lesznek. Ez a bordó Levangen cinema kanapé nem csak hosszú életű lesz, de hosszú estéket átölelő, felejthetetlen élmények központi elemeként is szolgál majd. Modern dizájn, mégis a klasszikus kényelem társul mellé. Tárolórekeszébe akár jégakkut és üdítőt is rakhatunk, hogy nem kelljen kimászkálással megszakítani a filmezés élményét. Dögös színének árnyalata bőven a kirívóság határértéke alatt helyezkedik el. Nem túl sok, mégis minden tekintetet magára vonz majd. Természetesen nem egy ülőgarnitúrával kell kitűnni a barátok előtt, azonban egy párhuzamos univerzumban, ahol ez is egyfajta mérce lenne, egyértelműen óriási sikereket érne el ezzel a darabbal!

Nem árulunk zsákbamacskát, szeretjük az elégedett ügyfeleket. Érdemes tehát ellátogatni üzletünkbe és személyesen is meggyőződni a kézzel tapintható minőségről.

Méret: 310 x 110 cm

Valójában itt a szórakozásé a főszerep amennyiben a nevéből indulunk ki.

Azért elárulom nem csak ezeket a lehetőségeket tartogatja számunkra. Nagyon felemelő érzés, hogy egy prémium osztályos, magas színvonalú és minőségi bútordarab birtokosai lehetünk. Sokoldalú és maximális kényelmet biztosítja használójának.

Amikor reggel a forró kávénkat „lábakat fel” funkcióval iszogatjuk elmerülve a közepében, bátran állíthatom, hogy ez az érzés  megadja a lendületét majd az egész napunknak. Varázslatos dolog, amikor megtehetjük, a reggeli indulás előtt. Hosszú távon tervezhetünk vele, mert strapabíró vastag bőrrel készült. Színe igazán vagány, de egyedi dizájnt tükrözi még az összes kényelmi kialakítása.

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.