Manolli kanapé

ágyazható és ágyneműtartós kivitel

250 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Manolli kanapé ággyá nyitható kivitelben, ágyneműtartóval szerelve

Első pillanatra is már egy roppant kedves megjelenésű, meleg színárnyalatú, jó kialakítású bútorral találjuk szembe magunkat. Amellett, hogy méretei praktikusak, sok más tulajdonságát is rendkívül jól kitudjuk használni! Modern stílusa van, mely a kivitelezők játékosságával egészül ki.

Kárpitozása látszólag bársonyos, ám egy szuper összetételű, jó minőségű szövetanyag borítja be bútorunkat. Erős, hibátlanul ellenáll az idő koptatásának, ám érzete amikor helyet foglalunk rajta kellemes lesz és lágy. Csodálatos kettősség jellemzi, a borítását és ülőfelületének tartását is.

Habszivacs tömítő anyagnak köszönhetően a MANOLLI kanapé egy kemény és komfortos darab. Támaszkodása tökéletes, hiszen a habosított szivacs rugalmas és követi testhelyzetünk formát. Ennek a légies összetételnek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a bútor eldeformálódik és vagy besüpped az idő előrehaladtával. Használat során átveszi formánkat, majd, ha kiszállunk belőle visszaáll eredeti formájára. Lenyűgöző találmány.

Különös meleg zöld színe van, mely közelebb varázsolja hozzánk a természetet, valamint jól idomul az őt körülvevő bútortársakhoz, falszínekhez. Saját fantáziánkra, ízlésünkre van bízva hogyan és miképp variáljuk a lehetőségeket.

A MANOLLI kanapé rejt még lehetőségeket azon kívül, hogy kárpitozása kellemes, ülőfelülete jó tartást ad, emellett könnyedén egy óriási kényelmes fekhellyé alakítható. Nagyszerű alternatíva lehet, amikor vendégeinket marasztalni szeretnénk, avagy rokonaink érkeznek hozzánk pár napra.

Természetesen a gyerekeknek is, legyen szó akár kisebbekről vagy nagyobbakról szuper ötlet, ha filmezni és hemperegni szeretnének.

Króm felületű lábai ívesen kifelé mutatóan helyezkednek el, tökéletes és biztos támaszkodást adnak számára, ezért aggódnunk nem kell, ha a legkisebbek éppen bukfenceznek rajta.

Mérete miatt ragyogóan jól mutat szűkebb helyeken is, gondoljunk például egy kisebb lakás nappalijára kiegészítőkkel extravagáns kanapévá is varázsolhatjuk.

Nagyobb terek esetében jó ötlet egy hálószoba egyik sarkában elhelyezni, valamint egyéb terek félreeső csendesebb szegletében egy kuckós meghitt olvasósarkot berendezni.

Összességében egy egyedi megjelenésű, praktikus, jól kihasználható, megbízható és jó minőségű bútor, mely csalódást nem fog okozni, csak az életünket kiegészíteni!

A készlet erejéig tart!

Méret: 205 X 155 cm