Arcobendas

ágyneműtartós alcantara ülőgarnitúra jobbos állású kivitelben.

425 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Szürkés-zöldes árnyalatú jobbos ülőgarnitúra, alcantara szövettel borítva.

Azoknak, akik olyan garnitúrát keresnek, mely nem igényel sok törődést, mégis divatos, letisztult és egyszerű, azok számára meleg szívvel ajánljuk az Arcobendas-t. Kárpitja vékony, ám annál strapabíróbb, sűrűn font szövetből készült, mely nem engedi át azonnal a nedvességet, így könnyen megelőzhető azok mélyebb beszivárgása.

Színe középszürke, pasztelles hatású, tökéletesen illeszkedik egy régies, antikolt, vidéki stílusú lakberendezési koncepcióba éppúgy, mint modern berendezésű otthonokba. Két oldala teljesen nyitott, annak ellenére, hogy egy darab karfával rendelkezik, mely süllyesztett pozíciójának köszönhetően csak alig emelkedik ki az ülések szintjéből. Felületei egyenesek, csupán a sarkokon és éleken találunk gömbölyded formákat.

Az Arcobendas ülőgarnitúra egyaránt alkalmas ülésre és fekvésre, így nem szükséges kompromisszumokat kötnünk. A kanapé mindkét oldala elegendő hosszúságú, ahhoz hogy kellemesen elnyújtózzunk rajta. Komfortérzetünk további fokozása érdekében a sarkokban kézzel dönthető háttámlákat is találunk, melyek igen hasznosak lehetnek, ha kedvenc tévéműsorunkat, vagy könyvünket szeretnénk élvezni. A garnitúra ottomán oldala teljes egészében felemelhető, mely gondoskodik ritkán használatos, vendégeknek szánt ágyneműink tárolásáról.

Az ehhez járó vendégágyfunkciót egy-két gyors mozdulattal aktiválhatjuk és már kész is a hatalmas méretű ágy, mely jól jöhet, ha nem szeretnénk külön vendégszobát fenntartani.

Egy szó, mint száz az Arcobendas ülőgarnitúra minden olyan tulajdonsággal fel lett vértezve, mellyel méltán kiérdemli majd a család szimpátiáját és szeretetét.

Áruházunkban megannyi fantasztikus, változatos formájú és méretű ülőgarnitúrából válogathatnak kedves vásárlóink.

Kínálatunkat igyekszünk úgy összeállítani, hogy a lehető legnagyobb döntési szabadságot és variációs lehetőségeket nyújtsuk az embereknek. Udvarias, szakmájukat szerető és hozzáértő kollégáinkkal folyamatosan azon fáradozunk, hogy mindenki megtalálhassa nálunk álmai kanapéját. Mielőtt autóba ülne és ellátogatna hozzánk személyesen is, érdemes egy rövid telefonhívást intézni felénk, hogy tájékoztatást kaphasson az aktuális készletünkről.

 

Méret: 200 x 95 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül!

A weboldalon található árak és hirdetések a készlet erejéig érvényesek. Kérem vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

f