Kadina kanapé prémium szövettel

ágyazható és ágyneműtartós is

469 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Kadina kanapé prémium szövettel, ágyneműtartóval és kihúzható ágygéppel!

Az ülőgarnitúrák átka sok esetben a koszolódás. De nem “Kadina” esetében! Nem csak könnyedén tisztítható egy nedves kendővel vagy szivaccsal, de még ágyazható is. Ágyneműtartójában nem csak egy kispárna pléddel, de akár egy téli paplan vagy dunyha is elfér. Balos kivitele lévén szerencsés fal mellé helyezni, de akár térben is megállja a helyét. Fa lábai tökéletesen passzolnak a dizájnos, enyhén barnás árnyalatú szövethez.

A Kadina típusú ülőgarnitúra a fiatalok kedvenc választása, hisz megjelenése egyszerre formabontó és minimalista, ezért bármely modern berendezésű nappaliba megállja a helyét.

Szövete speciális pluss, rendkívül könnyen tisztítható, ezért kisgyerekes családok választása is lehet.

Színárnyalata világos szürke, matt hatású, gyönyörű bézs varrással futtatva az éleken. Ülőfelületének mélysége optimális, tökéletesen egyenes és apró buborékszerűen steppelt. A darab minimalista jellegét a nem túl magas háttámlák adják, melynek köszönhetően ablak alá, mellé is elhelyezhető. Egyik oldalán magasra nyúló, keskeny karfával rendelkezik, míg másik oldalán nyitott. Bár a képeken kevésbé látszik, de egy alapvetően kis, kompakt garnitúráról van szó (lásd méretek lent), melynek rövid oldalában hatalmas méretű ágyneműtartó kapott helyet, ezért igen sok helyet megtakaríthatunk vele. E mellett természetesen ágyazható is, hisz kihúzható vendégággyal rendelkezik. Az ilyen alacsony háttámlás garnitúrák esetében egyáltalán nem szokatlan, hogy a Kadina kanapé két darab bárhová áthelyezhető fejtámlát kapott.  Lábai közepes méretű, mahagóni színű fából készültek, melyek természet közeli hatást kölcsönöznek a darabnak. Egy szó mint száz a Kadina kanapé egy könnyed, modern és dinamikus környezetbe való, ahol barátságos és melegséget sugárzó egyénisége a leginkább tud érvényesülni.

Üzletünkben több száz, azonnal szállítható ülőgarnitúra található, melyek egytől-egyig kipróbálhatóak, illetve megtekinthetőek összeszerelt állapotukban. Outlet jellegből adódik, hogy minden garnitúrából csak egy darab található készleten. Ezt figyelembe véve látogasson el hozzánk mielőbb, kollégáink szívesen segítenek bármiben.

Méret: 255 x 195 cm

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f