Ayez U-formájú ülőgarnitúra

Vidám kékes-szürke színben

489 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ayez U-formájú ülőgarnitúra, vidám kék színben.

A világosabb színek kedvelőinek egy újabb pompás darabot mutathatunk be az Ayez személyében. kékes-szürke árnyalata az egyik legszebb a pasztell színek forgatagában. Mindez ráadásul U-alakban, mely nem túl gyakori. Üde árnyalata frissességet, energiát és nyugalmat áraszt a környezetében, éppen ezért modern és klasszikus berendezések között is egyaránt megtalálhatja a helyét. A kanapé borítása erős, időtálló ószövetből készült, ezek közül is a puha, kellemes tapintású fajtából.

Tisztítása nem nehéz, ettől függetlenül olyan helyekre ajánljuk, ahol elkerülik a kisebb otthoni balesetek.

Az U-alak kialakítását az egyszerű formák jellemzik, jól mutat majd térben és közvetlen a falnál elhelyezve is. Egyedi színéből adódóan olyan helyekre ajánljuk leginkább, ahol sok természetes anyag veszi körbe, beleértve a fapadlót, világos színű falakat vagy akár a szobanövények társaságát. Ahhoz, hogy jótékony kékes-szürke árnyalat leginkább érvényesülni tudjon, természetes fényben bővelkedő helyen érzi magát legjobban. Lábai vastagok, fából készültek, és krómszerű árnyalatot kaptak, melyeknél jobbat választani aligha lehetett volna.

Az Ayezt tervezői inkább beszélgetős, társasági kanapénak szánták, ahol sok ember tud egyszerre összegyűlni, és a legnagyobb kényelemben folyhatnak a baráti eszmecserék, családi beszélgetések. A garnitúra egyenes, és kellően széles ülőfelületei bőven nyújtanak elég helyet ahhoz is, ha magunkat kényelembe helyezve, elfeküdve szeretnénk élvezni kedvenc tévéműsorunkat, vagy csupán lábainkat kinyújtóztatva kedvenc könyvünket olvasgatni.

Áruházunk kínálatában több mint 200 garnitúra szerepel állandó jelleggel, ezért megéri személyesen is ellátogatni hozzánk. Ha már van konkrét elképzelése, illetve kinézett néhány garnitúrát weboldalunkon, ajánljuk, hogy egy rövid telefon erejéig érdeklődjön aktuális készletünkről, mielőtt autóba ülne.

Méret: 215 x 310 x 165 cm

Erős és strapabíró szövetének nem fognak gondot jelenteni se a háziállatok, se a gyerekek. Meglehetősen nagy méretének köszönhetően minden családtag kényelmesen elfér majd rajta. Külön ágygéppel rendelkezik, a szélén található párna igazán praktikus tud lenni, ha mégis álomra hajtanánk fejünket. Kellően hosszú ahhoz, hogy egy ember kényelmesen elaludjon rajta.

Látogasson üzletünkbe családjával és döntsék el együtt, hogy a szoba mely részén fogják elhelyezni ezt a kedves kis ülőgarnitúrát 🙂

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

f