Hoelan loft stílusú kanapé

Ajándék párnával

274 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Hoelan loft stílusú kanapé, szürke színben!

Egyszerű, de nagyszerű… szokás mondani. A Hoelan loft stílusú kanapé egy egyszerű, szövetből készült ülőalkalmatosság, ami remek dizájnelemként is szolgál. Otthonra vagy akár váróba is el tudnám képzelni. Kényelmesen elfér rajta akár három ember, mégsem igényel sok helyet. Leginkább vékony karáfi és háttámlája miatt lehet dizájnkanapé jelzővel illetni.

Méret: 235 x 90 cm

A képeken látható, hogy milyen egyszerű feldobni egy semleges színű kanapét. Ráhelyeztünk egy narancs színű párnát és máris más hatást kelt. Csupán egy-két párna is elég ahhoz, hogy megtöje a monotonitást és valami izgalmassá varázsolja kanapénkat. Érdemes ezzel otthon is eljátszani, hiszen az ember nem is gondolná, milyen fontosak tudnak lenni az apró részletek. A képeken látható párna természetesen ajándék a kanapé mellé!

Amennyiben megtetszett Önnek ez a darab, mindenképpen keresse fel kollégáinkat, mielőtt valaki megvenné. Egy kis ráadásként megemlítem, hogy nagy mértékben megkönnyíti a takarítást az, hogy ilyen magas lábakon áll. Sajnos a legtöbb kanapé alá nehéz benyúlni porszívóval, pedig ez bizony nem egy elhanyagolható szempont. Arról nem is beszélve, hogy a cicák is imádni fogják, hogy lesz hol meghúzniuk magukat, amikor éppen nem az asztalon alszanak. 🙂

Kollégáink szívesen segítenek a nyitvatartási időben!

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.