Linn prémium bőr kanapé szett

lábtartóval és fiókkal

534 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Linn prémium bőr kanapé szett, lábtartóval és fiókkal!

Egy nem mindennapi darabot fogok most bemuatatni. A Linn prémium bőr kanapé szett nem csupán időtálló bőrből készült, de különböző extra funkciókat is rejt magában. Ez bizony egy olyan kanapé, amelyet muszáj kipróbálni élőben. Igaz, fenn áll az esélye, hogy nem fog tudni kiszálni belőle… ez a kanapé egyszerűen nem engedi el az embert.

A szett mindkét darabjában található lábtartó funkció és fiók is. A relax funkció ráadásul nem a jól megszokott manuális változat. Egy rejtett nyomógomb segítségével tudjuk működésre bírni. A lábtartó emelkedése mellet a háttámla is dőlni fog, ezzel fokozva a relaxációs élményt. Mindemellet egy másik, szintén rejtett nyomógomb a fejtámlákat mozgatja. Igaz kicsit nagyobb helyet igényel, mint az átlagos kanapék, de valljuk be… ettől a szettől nem is sajnáljuk. Igazi központi eleme lesz otthonának.

Méret: 210 x 95 cm

Mindig jól jön egy kis plussz tárolóhely otthon, erre tökéletes megoldást nyújtanak a rejtett fiókok. Bármit is tároljunk bennük… Ön szerint ki gondolná, hogy egy kanapé ajában fiók van? Egyedi és praktikus, kényelmes és dizájnos, azt hiszem ennél nem is kell több.

Önnek is megtetszett a képeken látható kanapé szett? Nem csodállom! Tekintse meg élőben is, próbálja ki családjával és már hétvégén szállítjuk is.

 

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.